Dagelijkse rompslomp

Metamorfose

25 oktober 2009

En? Wat vind je ervan? Voor de mensen die hier voor het eerst zijn: ik heb mijn blog gisteren totaal binnenstebuiten gekeerd. De vorige versie is bedacht, ontworpen en in elkaar gezet door vriendjelief, maar ik kwam erachter dat het niet zo praktisch werkte als ik bij elke aanpassing of nieuw idee aan zijn mouw moest trekken. Dus besloot ik de wereld van het programmeren maar eens in te duiken. Net zoals velen van jullie gebruik ik nu WordPress en hoewel ik er in het begin helemaal niets van snapte en na een tijdje gelukkig steeds meer, kan ik nu zeggen dat ik het een topprogramma vind! In feite kun je alles met dat ene programmaatje aanpassen en toevoegen, het vergt soms alleen nog wat moeite om erachter te komen hoe. Je kunt het je voorstellen: ik ben gelukkig met mijn nieuwe blog.

Ik ben wel van plan het de komende tijd zo te laten en alleen hier en daar nog wat ‘finishing touches’ toe te passen. Mensen die me willen en kunnen voorzien van nuttige tips: meldt u!

Even wat anders… Een maandje of 4 geleden hebben we een nieuw bed gekocht bij de relatief prijzige, maar wel kwalitatief goede firma, Auping. Na wat wikken en wegen hadden we het perfecte bed gevonden, onderhandeld over de prijs en zou het binnen 6 a 8 weken worden geleverd. Je voelt hem denk ik al aankomen: het duurde wat langer dan die verwachte levertijd. Onze geplande zomervakantie in Griekenland viel precies tussen die 6 en 8 weken in. We verwachtten dus in die periode een telefoontje van de beddenwinkel. Helaas bleef dat uit en besloten we, als we na de vakantie nog niets hadden gehoord, thuis zelf eens te gaan bellen. Zo geschiedde en blijkbaar waren ze ons vergeten. Er was wat mis gegaan met het bestelsysteem waardoor onze bestelling opeens niet meer bestond. We moesten nog een weekje of 4 geduld hebben, maar dan zou ons bed worden geleverd. We maakten meteen een afspraak voor een zaterdagavond in oktober.

Een beetje teleurgesteld was het dus opnieuw wachten. Na die 4 weken belden ze gelukkig wel zelf, maar bleek er weer wat mis met de fabrikant. Het zou een week later zeker kunnen worden geleverd en dus werd er wederom een afspraak gemaakt voor de eerstvolgende zaterdagochtend. Die zaterdagochtend was gisteren en je kunt je wel voorstellen dat ik tot op het moment dat het bed binnenstond, twijfelde of het wel echt waar zou zijn. Maar gelukkig staat ons bedje nu mooi opgemaakt in de slaapkamer en hebben we er afgelopen nacht als prinsje en prinsesje op geslapen (niet helemaal waar, het ligt zo anders als ons vorige bed dat mijn rug begon te protesteren.. maar dat is een kwestie van wennen). Nu ik zo blij ben met het bed ebt de frustratie over Auping langzaam weg, maar als ik erover nadenk is het toch te erg voor woorden dat je in plaats van 6 tot 8 weken, maarliefst 4 maanden moet wachten op een bed?!

Gelukkig maakt een blik in de slaapkamer veel goed:

2 Comments

 • Reply Anouk 26 oktober 2009 at 20:26

  Woei, ik vind deze lay-out echt helemaal leuk! Response forum ook!

 • Reply Marieke 27 oktober 2009 at 20:28

  Ziet er goed uit! WordPress werkt idd heel fijn.
  Wat een lekker bed zeg, ik ben jaloers! Je moet ff wachten, maar dan heb je ook wat… 😉

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.