Dagelijkse rompslomp

Liefs uit Londen

30 december 2009

Ik leef nog gelukkig. De vliegreis was spannend, maar gelukkig rustig waardoor het me achteraf toch is meegevallen. Mijn verwachting is nu dat ik over een paar dagen met iets minder tegenzin het vliegtuig instap naar huis. Maar dat moeten we nog zien.

Londen is tot nu toe GE-WEL-DIG! Ik ben er al een keer eerder geweest met school, maar dat is toch niet te vergelijken als je er helemaal vrij bent om te doen en te laten wat je zelf wil. Ondanks dat het vandaag de hele dag hondenweer was (echt waar, Nederland is er niets bij) hebben we ons enorm vermaakt. Eerst wat rondgeslenterd en al het moois in Harrods bekeken, waarna we het National History Museum wilden bezoeken. Dat idee hadden meer mensen, ontdekten we even later. Er stond een immens lange rij naar de hoofdingang. Om een indicatie te krijgen van de wachttijd, vroegen we een aantal mensen ongeveer halverwege hoe lang ze al in de rij stonden. 40 minuten was het antwoord. Vriendje moest even naar het toilet, dus we besloten eerst een pub op te zoeken, maar waren toch van plan daarna maar in de rij te gaan staan.

Omdat de regen met bakken uit de hemel kwam en we geen paraplu bij ons hadden, besloten we te kijken of we er in de buurt eentje konden kopen. Dat lukte helaas niet, maar doordat we al slenterend aan de zijkant van het museum waren beland, kwamen we erachter dat er nog een ingang was. Met een veel kortere rij mensen ervoor! Zonder aarzelen sloten we achteraan en 10 minuten later stonden we binnen. Stiekem gniffelend om al die mensen die een uur in de rij voor de hoofdingang hadden gestaan 😉

De rest van de middag hebben we in het museum doorgebracht en het bleek zo groot dat we niet eens alles hebben kunnen zien. In dit museum was ik met school nog niet geweest, maar ik vond het allemaal erg leuk en interessant. Mijn voeten iets minder, dus ik lig nu lekker met mijn benen omhoog op bed. Het hotel waar we slapen is trouwens helemaal super. Alles nog gloedjenieuw en gratis WiFi op de kamer, elke ochtend een ontbijtje bij de deur en alles lekker schoon en fris. Je begrijpt, ik wil hier nog wel even blijven.

Morgenavond naar The Lion King en overmorgen is het dan zover: Oud & Nieuw. Dankzij het feit dat vriendje zijn laptop van het werk moest meenemen kan ik nu bloggen, maar ik weet niet of het er de rest van de week nog van komt. Daarom wil ik iedereen alvast een hele fijne jaarwisseling wensen. Enjoy!

1 reactie

  • Reply Gertjan 5 januari 2010 at 14:15

    Vet gaaf, jammer dat het zulk slecht weer was. Ben benieuwd hoe je rondvaart was.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.