Dagelijkse rompslomp

Interieurprobleem

10 januari 2011

Toen we de meubels voor de woonkamer uitzochten woonden we nog niet in het huis. We hebben op basis van de tekeningen een inschatting gemaakt wat waar leuk zou staan en in welke maat we alles moesten kopen. Toen alles eindelijk een plekje kreeg stond ik versteld hoe perfect het niet alleen bij elkaar, maar ook in de woonkamer past. Het staat niet te vol, maar is ook weer niet zo leeg dat het kaal oogt.

Toch is er één ding plekje in de woonkamer waar ik me niet goed raad mee weet. De afgelopen maand was het de (overigens perfecte) plaats waar de kerstboom sierde, maar nu die is opgeruimd ziet het er toch wel erg kaal uit. Diverse opties heb ik overwogen, maar dé oplossing heb ik tot nu toe helaas niet gevonden. Het zou sowieso fijn zijn als er een lichtpunt komt, want het is een nogal donker gedeelte van de kamer.

Wat zegt de binnenhuisarchitect in jullie, afgaand op de foto’s? Mocht het niet duidelijk zijn, het gaat om de ruimte tussen de bank en de kast. Wie weet kan ik er wat mee…

2 Comments

  • Reply Petra 11 januari 2011 at 03:53

    Een tafeltje/dresser? Als je zo’n mooi buikkastje doet, kun je in de lades ook wat kwijt (als je dat nodig hebt. En anders raakt het vanzelf wel gevuld). Plantjes erop, lamppje erop, klaar.

  • Reply Annouska 11 januari 2011 at 12:45

    Ik zou daar lekker een mooie grote plant of bloem neerzetten.. Orchideeën zijn erg mooi en hebben weinig onderhoud nodig, je hebt ze in alle vormen, kleuren en maten.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.