Dagelijkse rompslomp

Housewarming

22 augustus 2010

Hoewel we er al bijna twee maanden wonen, ben ik nog elke dag zo ongelofelijk blij met en trots op ons huis ūüôā¬†Gisteren was het zover.¬†De dag van de housewarming, het moment om¬†ons mooie huisje waar we zoveel tijd en energie in hebben gestopt, te showen aan vrienden en familie.¬†Rond 14.00 uur kwamen de eerste gasten en pas laat op de avond gingen de laatsten weg.¬†Na¬†ontelbaar veel¬†rondjes drank en nog meer rondleidingen, was ik aan het einde van de¬†dag¬†behoorlijk op. Maar wat geeft¬†het¬†een voldoening om te zien hoeveel lieve vriendjes, vriendinnetjes en familie we hebben en hoe oprecht mooi ze het allemaal vonden.

Zelfs de oma van vriendje die niet goed meer ter been is was van de partij. Voordat ze wankelend¬†naar binnen stapte, wilde ze het huis eerst ‘van buiten’ even bekijken.¬†Ze gaf ons een zelfgemaakte kaart met een tekst erop die me onroerde: “Vriendschap is een tuintje waar 1000 bloemen bloeien. Ik wens dat in en rond jullie huis ook zo’n bonte pracht zal groeien.”¬†Bedenk er het aandoenlijke handschrift van een oma bij en je begrijpt wat ik bedoel.

De week voorafgaand aan de housewarming hebben we nog een hoop ‘last minute klusjes’ moeten afwerken.¬†Met de hulp van mijn lieve¬†vader lag ons tuintje er gisteren mooi (en gemaaid) bij en waren de afdeklatjes¬†van het laminaat rond de deurposten boven zo goed als af. Natuurlijk waren er nog wel dingen die¬†ik liever ook helemaal af zou hebben gehad. Zo¬†heeft de trap een verfje nodig en moeten er voor boven nog nieuwe gordijnen worden uitgezocht. Planningtechnisch zat¬†dat er¬†helaas niet in, maar ik denk niet dat iemand¬†zich eraan gestoord heeft.

Vriendje is ‘as we speak’ bezig met het afmaken van onze walk-in-closet. Ik denk dat ik binnenkort eens wat meer foto’s van ons huisje ga maken.¬†Na de enthousiaste reacties op onze eet- en zithoek, ben ik¬†wel benieuwd wat jullie van de rest van het huis vinden.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.