CHALLENGE Dagelijkse rompslomp

Goodbye 2010

2 januari 2011

Nu 2011 is aangebroken, vind ik het een mooi moment om eens terug te blikken op het afgelopen jaar. Zie hieronder mijn hoogtepunten van 2010 op een rijtje.

Januari 2010: Het jaar 2010 begon beter dan ik had durven dromen. Na de kerstdagen vlogen we naar Londen, waar we ook oud en nieuw zouden vieren. Als verrassing had vriendje een cruise op de Thames geboekt op oudejaarsavond. Na een spetterend vuurwerk om twaalf uur stonden we nog buiten op het dek en ging hij plotseling op zijn knieën en vroeg of ik met hem wilde trouwen. Een paar dagen later schreef ik er deze blogpost over. In juni 2011 is het zo ver.

Februari 2010: Nadat we al een tijdje op huizenjacht waren, kochten we in februari een koophuis. Onze grootste aankoop ooit en nog wel een beetje onwerkelijk.

Maart 2o10: In maart vierden vriendje en ik samen onze verjaardag en kreeg ik van hem het cadeau waar ik al zo lang op wachtte: een iPhone 3GS. Ik was meteen verslaafd aan het apparaat en vind het nog steeds een geweldig ding.

Juni 2010: Eindelijk was het dan zo ver: we kregen de sleutel van ons huis! We gingen meteen aan de slag met klussen. Vervolgens was het tijd voor de grote verhuizing.

Augustus 2010: Nog geen twee maanden na de verhuizing was het tijd voor een korte vakantie. We leenden de caravan van mijn ouders en genoten op de camping in Zeeland van de rust. Weer thuisgekomen was het alweer bijna tijd voor onze housewarming. Het moment waarop we ons huisje aan vrienden en familie konden laten zien. Het was heerlijk weer, dus we zaten gezellig in de tuin.

November 2010: Begin november besloot ik me te wagen aan het Day Zero Project. 101 doelen in 1001 dagen. Ik moet eraan denken de lijst regelmatig te updaten, maar ik vind dat het tot nu toe goed gaat en vind het een leuk project. Diezelfde maand was het tijd om op trouwjurkenjacht te gaan. Een hele speciale, leuke, maar ook spannende dag waarop ik dé jurk heb gevonden.

December 2010: De feestmaand brak aan. Het begon met een enorm gezellige Sinterklaasavond. Vervolgens was het tijd voor de kerstdagen en de dag na tweede kerstdag vertrokken we naar Disneyland Parijs. Ik was er nog nooit geweest, maar ondanks de kou heb ik er super leuke dagen gehad. Een dag nadat we thuis zijn gekomen vierden we oud en nieuw. Eerst kregen we familie op bezoek en na twaalven dronken we cocktails en speelden we spelletjes met vrienden. Om 5 uur lagen we in bed en beseften we dat 2011 echt was aangebroken. Een heel speciaal jaar voor ons!

3 Comments

 • Reply Kim 2 januari 2011 at 14:56

  Je hebt een mooi jaar achter de rug, en 2011 gaat een zeer bijzonder jaar voor jou en Michiel worden. Geniet ervan :)!

  Liefs, Kim

 • Reply Angelina 2 januari 2011 at 15:01

  Wat een mooi jaar heb je achter de rug! Nog de allerbeste wensen en ik wens je een net zo mooi en nog wel mooier jaar toe. 🙂 x

 • Reply Annouska 3 januari 2011 at 10:51

  Wow dat was best wel een groot jaar voor jou en je vriend. En nu in 2011 trouwen is ook nog eens een grote stap in het jaar. Ik wens je het aller beste dit jaar. 😀

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.