Dagelijkse rompslomp

Goed nieuws

5 augustus 2009

Het is alweer een tijdje geleden dat ik heb geblogt, maar gelukkig kan ik jullie meedelen dat het met mijn moeder goed is afgelopen. Ze is succesvol geopereerd en er zijn geen uitzaaiingen gevonden. Ze wordt nu alleen nog bestraald en moet de komende tijd medicatie slikken, maar er is een grote zekerheid dat ze weer gezond wordt.

Vanzelfsprekend was dit een enorme opluchting voor mij en voor de rest van het gezin. Ik vond het heel apart hoe alles waar ik me normaal gesproken druk over maak ineens zo verschrikkelijk onbelangrijk was toen we in onzekerheid zaten over mama’s toestand. Ik heb het vaker van mensen gehoord, maar nu ik het zelf heb meegemaakt weet ik dat het ook echt zo werkt.

Twee weken geleden, toen mama net was geopereerd, ben ik met vriendlief een weekend naar Parijs geweest. Geweldige stad! Vorig jaar was ik er met m’n ouders en broertje, maar zo met je liefje dat heeft toch wel wat extra’s. Helaas hadden we maar een weekend en moesten we daardoor af en toe haasten om dingen te kunnen zien, maar ik wil zeker nog vaak terug. Je raakt daar volgens mij niet gauw op uitgekeken.

Morgenavond ga ik met vriendlief richting Zeeland. Daar zit de rest van de family al sinds afgelopen weekend en wij blijven dan t/m zondag. Voor mijn vriend is het de eerste keer in een tent, dus ben erg benieuwd hoe hij dat ervaart. Helaas schijnt het weer wat minder te worden naar het weekend toe, maar ik blijf hopen dat het toch nog lekker wordt en we lekker aan het strand kunnen liggen! De foto’s volgen volgende week.

Voor nu alvast een paar Parijs-plaatjes:

2 Comments

  • Reply Michiel 25 oktober 2009 at 12:28

    Was een leuk tripje naar Parijs he schatje! De foto’s zijn daar wel het bewijs van! 🙂 Helaas liep Zeeland niet helemaal zoals we het gepland hadden, had ook wel zonder griep gemogen 🙁

  • Reply Anouk 25 oktober 2009 at 12:29

    Gelukkig maar dat het zo goed gaat met je moeder! En aan de foto’s te zien was Parijs erg geslaagd!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.