Dagelijkse rompslomp

Getrouwde vrouw

24 juni 2011

Jullie vroegen je misschien al af of alles wel goed ging, aangezien er zo lang geen nieuwe blogpost is verschenen. Of misschien niet, omdat jullie mijn blog volledig links hebben laten liggen. Ik kan jullie geen ongelijk geven, want ik was nu eenmaal even hartstikke afwezig. Maar hier ben ik weer en het goede nieuws is dat ik een hoop leuke dingen te melden heb. Ik weet bijna niet waar te beginnen. Of, nou ja, eigenlijk wel. Bij het belangrijkste natuurlijk!

Zoals jullie misschien wel weten stond er namelijk een behoorlijk belangrijke dag op de agenda. Op 10 juni zijn M en ik getrouwd. Vanaf die dag gaan wij dus als man en vrouw door het leven. Man en vrouw! Ik moet er nog even aan wennen, maar behalve dat ik een prachtige ring om mijn vinger heb en het huis vol staat met lieve kaarten, voelt het niet vreemd of compleet anders. Het voelt in elk geval wel als de juiste stap en daar ben ik heel blij om.

Onze bruiloft was precies zoals ik hem voorstelde. M zag er prachtig uit en als ik de foto’s terugzie waren we ook samen echt een plaatje om te zien. Ik voelde me een prinses en genoot met volle teugen van alle aandacht. We zijn getrouwd in het gemeentehuis van Den Bosch en hebben daar ook de receptie en het diner gehouden. De dag werd afgesloten met een spetterend feest in de Orangerie (www.orangerie.nl), een toplocatie vonden ook onze gasten want er wordt nog steeds over gepraat.

Ik kan nu natuurlijk alles tot in detail gaan vertellen, maar beeldmateriaal zegt vaak meer dan 1000 woorden. We hebben nog niet alle foto’s binnen, dus hier volgt alvast een kleine sfeerimpressie van foto’s gemaakt door Lizet Beek (klik op de foto voor een vergroting):

Na de bruiloft volgde een echte honeymoon aan het Gardameer in Italië. Daarover zeer binnenkort meer 🙂

3 Comments

 • Reply Petra 25 juni 2011 at 01:04

  Jullie zagen er inderdaad prachtig uit! Leuk die bellen blazen, dat ga ik onthouden, haha!

 • Reply Gertjan 1 juli 2011 at 11:56

  Wat een prachtige foto’s! Wow. Geniet van je leven als vrouw van!

 • Reply Annouska 2 juli 2011 at 19:58

  Hey meid,

  Gefeliciteerd nog met jullie huwelijk. Ik snap heel goed dat het er daarna even niet van gekomen is om te bloggen. De foto’s zijn echt super mooi geworden. (credits voor Lizet!) Want wat een mooi bruidspaar zijn jullie zeg.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.