Dagelijkse rompslomp

Een kloddertje verf hier…

29 juni 2010

Gisterochtend om 10 uur was het zover. Vriendje en ik zaten bij de notaris en kregen de sleutel van ons huis. Eindelijk! Vrijwel meteen daarna zijn we met een hoop spullen die kant op gereden en zijn we, samen met een hoop helpers, aan de slag gegaan met verven. We wilden graag de hele beneden- en eerste verdieping opnieuw getext hebben, dus dat is een behoorlijk karwei. Vooral omdat er beneden een structuur op de muren zit waar je de verf bijna niet egaal op krijgt. Maar mij hoor je niet klagen, we zijn in twee dagen beneden al helemaal klaar met verven en gaan morgen boven verder.

Wel verbaas ik me over de conditie van mijn lijf. Daar had ik toch wel wat meer van verwacht. Oké ik heb dan een zittend beroep en sport ‘maar’ twee keer per week, maar dat ik na slechts een dagje verven zo kapot zou zijn had ik niet verwacht. Na een flinke dag shoppen voel ik het in mijn benen, maar dit gevoel is tien keer erger. Toen ik vandaag ook nog een uur lang met stukken laminaat aan het sjouwen ben gegaan, kwam de spreekwoordelijke man met de hamer. Ik moest echt even gaan zitten. We hebben het daarom ook maar niet al te laat gemaakt vandaag. Zo lekker op tijd naar bed en dan morgenvroeg weer fris aan de slag!

PS: Foto’s volgen later. Als het geheel wat toonbaarder is 😉

2 Comments

  • Reply Carmen 3 juli 2010 at 14:04

    Wat leuk, nu verhuizen we tegelijkertijd 🙂 Ben benieuwd naar de foto’s! Kus

  • Reply Gertjan 5 juli 2010 at 16:28

    Je kunt wel een goede conditie hebben, maar het verhuizen en sjouwen en verven zijn toch wel andere dingen dan je bijvoorbeeld in de fitnessruimte doet. Dus zo gek vind ik het niet dat je kapot bent.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.