Dagelijkse rompslomp

De ultieme meidenavond

17 oktober 2010

Vijf meiden in pyjama, een knus appartement, een matras op de grond, veel kussens, slingers, kaarsjes, balonnen met opdrachten erin, lekker eten en drinken… Zomaar wat ingrediënten van het feestje dat vriendinnetje S. vrijdagavond gaf. Vooraf wist ik niet veel meer dan dat ik mijn pyjama moest meenemen. Na het werk ging ik snel naar huis om mijn tas te pakken en de fiets voor de auto in te ruilen (wat zeker geen overbodige luxe was, gezien de stromende regen). Bij haar aangekomen moest ik me direct omkleden en niet veel later konden we aanschuiven voor het eten. Ze had, zo zei ze, ‘niet te uitgebreid gekookt’ en dus aten we vleesjes, garnalen en groenten van de grillplaat, wat overheerlijk was en met stokbrood en sausjes om je vingers bij af te likken.

Na het eten was het tijd om cadeautjes uit te pakken en even later moesten we met z’n allen plaatsnemen op het matras onder een enorme bos balonnen om het meest geweldige spel in tijden te spelen. Gooien met een dobbelsteen en bij 6 een ballon kapotprikken waar dan een briefje met een opdracht erop uit viel. De opdrachten varieerden van het aanbrengen van gezichtsmaskers, het spelen van ‘Wie ben ik?’, het beantwoorden van persoonlijke vragen en het opschrijven van favoriete babynamen. Erg ‘girly’, maar zo leuk… Ik had me in tijden niet zo goed vermaakt op een verjaardagsfeestje. De laatste opdracht was het pimpen van kniekousen. Met knoopjes en lintjes aan de slag en ook al was het laat en begonnen we moe te worden, we hebben er toch nog wat leuks van weten te maken.

Vriendinnetje S. blijkt dus een kei in het organiseren van feestjes. Toevalligerwijs staat mijn vrijgezellenfeest voor de deur en bood ze vrijdag aan dat te organiseren. Ik kijk er nu al naar uit!

4 Comments

 • Reply Sanne 17 oktober 2010 at 20:56

  Wat een geweldig feest! De dingen die ze bedacht heeft klinken zo leuk 🙂

 • Reply Petra 18 oktober 2010 at 00:35

  Klinkt superleuk!

 • Reply Renate 18 oktober 2010 at 17:59

  Dat klinkt echt superleuk! Heb ook wel zin in zo’n avondje!

 • Reply Marikee 20 oktober 2010 at 22:32

  Ooh dat klink zo leuk! Heb helemaal zin in zo’n meidenavond! *gaat mail maken voor vriendinnetjes*

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.