Dagelijkse rompslomp

De grote verhuizing

7 juli 2010

Zie hier, een teken van leven. Dat betekent dat ik de klusweek heb overleefd. Ternauwernood weliswaar, want wat was het zwaar met temperaturen van 30+. In drie dagen hadden we de hele beneden en bovenverdieping geverfd. De overige dagen zijn we bezig geweest met het leggen van een houten vloer beneden en laminaat boven. Dankzij de hulp van familie en veel vriendjes en vriendinnetjes is het gelukt om binnen die ene week beneden helemaal klaar te zijn en boven bijna.

Beneden moest het wel af, want deze week zouden onze meubels worden bezorgd. De bank was er vrijdag al, de rest kwam dinsdagmorgen. De ouders van vriendje zouden in ons huis zijn om ze te ontvangen, want wij moesten werken. Natuurlijk had ik het liefst zelf als eerste de meubels gezien, maar er zat even niets anders op. Toen we, na een dag die eeuwen leek te duren, thuis kwamen waren we zeer positief verrast. Wat een enorm gave en stijlvolle meubels! Natuurlijk hadden we ze heus al eens in de winkel zien staan, maar hoe ze in je eigen huisje uitkomen is toch altijd spannend.

We zijn nog niet 100% over, dus de komende dagen moet er nog flink op en neer worden gereden. Wat kan een mens toch spullen verzamelen… Morgen komt de cavia en hopelijk de wasmachine, dingen die ik nu toch nog wel erg mis! Ik zal blij zijn als het allemaal achter de rug is en we echt kunnen gaan genieten van onze mooie aanwinst 🙂

Hieronder alvast twee foto’s van de meubels. Hoop snel mooiere te kunnen maken als het echt ‘af’ is!

8 Comments

 • Reply patty 9 juli 2010 at 21:03

  ik ben he-le-maal weg van je eetkamerstoelen! mooi zeg!!

 • Reply Lies 11 juli 2010 at 14:53

  Leuk! vooral met die stoelen in verschillende kleuren. Mooi geheel ook 🙂

 • Reply Gertjan 17 juli 2010 at 14:24

  Ik zie mezelf al hangen in een dergelijke bank. Heerlijk; later als ik groot ben wil ik ook zo’n kamer!!

 • Reply Sanne 19 juli 2010 at 12:58

  Die bank ziet er heerlijk uit 🙂 Ik kan er altijd zo van genieten als ik bij mn vriendje ben dat ik helemaal gestrekt op zijn hoekbank kan liggen, en ik krijg er over een maandje ook een! En die eetkamerstoelen… wow!

 • Reply SugarblossomNL 19 juli 2010 at 16:55

  Mooie meubelen en gezellig huis!

 • Reply Anouk 19 juli 2010 at 17:25

  Ziet er leuk uit ^^

 • Reply Shazz 4 augustus 2010 at 11:38

  Erg stijlvol inderdaad!! Mooi hoor!!

 • Reply Laura 15 augustus 2010 at 16:17

  De eethoek is echt gaaf! Geniet van jullie huis 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.