Dagelijkse rompslomp PERSOONLIJK

De bezem erdoor!

3 januari 2013

Zodra de feestdagen weer achter ons liggen en het nieuwe jaar aanbreekt, voelt dat voor mij altijd als een fris nieuw begin. De kerstboom en -versiering blijven nog even tot komend weekend (veel te gezellig!), maar gisteren hebben we het plan opgevat om het hele huis in kleine stapjes onder handen te nemen.

We zijn gisteravond meteen gestart met de zolder. Daar staan al vanaf het moment dat we in dit huis zijn gaan wonen dozen met spullen die uitgezocht moeten worden. Ook het tafeltje dat er staat en waar we de flessen wasmiddel op hebben staan kon wel een vochtig doekje gebruiken 😉 Na ruim een uur vonden we het mooi geweest.

Eigenlijk zouden we vanavond weer verder gaan, maar sportplannen en de kick-off van Wie is de Mol, gooiden roet in het eten. Ik hoop de komende dagen en weken toch steeds een paar uurtjes te kunnen besteden aan dit ‘project’. Als we klaar zijn op zolder gaan we verder met de eerste verdieping en als laatste doen we de voorraadkast, woonkamer en garage. Ik kijk nu al uit naar het moment dat alles schoon en opgeruimd is!

5 Comments

 • Reply elma 4 januari 2013 at 17:51

  Ik heb in het nieuwe jaar ook altijd zin om wat projecten in huis te doen! Zo fijn als alles weer netjes is! Succes! x

  • Reply Monique 5 januari 2013 at 13:56

   Heerlijk is dat hè! Dank je 🙂

 • Reply Ralph 5 januari 2013 at 11:30

  Als ik het zo lees met jullie spulletjes op zolder, dan is Marktplaats de komende tijd je vriend! 😉

  • Reply Monique 5 januari 2013 at 13:58

   Ik vrees dat de meeste spullen op Marktplaats niet veel zullen opleveren. Maar we denken erover om een keer op een rommelmarkt te gaan staan. Altijd al eens willen doen!

 • Reply Marcella 9 januari 2013 at 13:38

  Zou het door het warmere weer komen, die opruimwoede? Het is wel fijn! Wij hebben na kerst een berg spullen naar de stort gereden. Zo heerlijk dat we eraf zijn!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.