Dagelijkse rompslomp

Boer Zoekt Vrouw

3 januari 2011

Je houdt er van of je vindt het vreselijk: Boer Zoekt Vrouw. Ik hoor bij die eerste groep. Boer Zoekt Vrouw is het programma van de KRO dat single boeren koppelt aan vrijgezellen die zich vrijwillig aanmelden door middel van het schrijven van een brief. De boeren ontvangen, afhankelijk van (tja, meestal) hun voorkomen, vervolgens een stapeltje, een tas, of een laadbak vol met brieven en kiezen aan de hand daarvan een aantal favorieten. Na een speeddatesessie kiezen ze er vijf uit waarmee ze een dagje op pad gaan. Uiteindelijk mogen er drie blijven logeren op de boerderij en is het de bedoeling dat ze elkaar nog beter leren kennen. Met degene die uiteindelijk overblijft gaat de boer op een korte vakantie. In de hoop dat dat natuurlijk het begin is van iets heel moois… Van het vorige seizoen herinner ik me vooral boer Wietse, de verlegen boer. Als hij gedurende de hele serie vijf woorden heeft gesproken is het veel. En boer Jos, die behoorlijk populair bleek onder de vrouwen en dus de meeste keus had van iedereen. Ook dit seizoen zit ik weer aan de buis gekluisterd. Het is altijd even inkomen, omdat je de boeren en hun vrouwen (in het geval van boerin Annemarie: mannen) nog een beetje moet leren kennen. Maar na drie afleveringen is dat me al aardig gelukt. Mijn favorieten zijn boer Frank (die met die geiten) en boer Gijsbert (die met die ogen). Eigenlijk vind ik alle meiden die ze hebben uitgenodigd wel leuk, maar ik ken ze nog niet goed genoeg om daar echt een oordeel over te geven. Wordt vast nog wel vervolgd dus…

3 Comments

 • Reply Saar 3 januari 2011 at 22:44

  BZV is heerlijke tv en mogen ze wel vaker uitzenden dan 1x per week ;-). Even een note: BZV is van de KRO ipv de AVRO :).

  • Reply Monique 3 januari 2011 at 23:31

   Oeh slordig.. Heb het meteen aangepast. Thanks!

 • Reply Renate 5 januari 2011 at 23:54

  Toen werd aangekondigt dat het er weer op kwam had ik me voorgenomen het niet te gaan volgen, want nu was ik het wel zat…. dacht ik.

  mijn ouders kijken het, dus kijk ik vaak automatisch mee, ben nu alweer vaste kijker 😛

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.