Dagelijkse rompslomp ER OP UIT FAVORIET OP VRIJDAG LIFESTYLE PERSOONLIJK

Birthday Favourites!

14 maart 2013

Afgelopen weekend vierden manlief en ik onze verjaardag. Omdat we maar vier dagen uit elkaar jarig zijn (ik op 5 maart, hij op 9 maart), vieren we het eigenlijk altijd samen. Wel zo makkelijk! Omdat ik vorige week dinsdag jarig was en hij zaterdag, stond vorige week zo’n beetje helemaal in het teken van onze verjaardagen. Ik beloof trouwens bij deze dat dit de laatste ‘verjaardags-gerelateerde’ blogpost wordt 😉

Manlief had een dagje vrij gepakt op mijn verjaardag en omdat het zo’n heerlijk weer zou worden, besloten we een dagje weg te gaan. Het werd Den Bosch, de stad waar we bijna drie jaar geleden getrouwd zijn en waar we nog steeds heel graag komen. Uiteraard begonnen we de dag met koffie en een Bossche bol en verder shopten we wat, genoten we van de zon en brachten we ook nog een bezoekje aan de prachtige Sint Janskathedraal. Uiteraard mocht ik kiezen wat we die avond aten en uiteraard werd dat sushi. We besloten rond vier uur terug te reizen naar Eindhoven, dronken eerst een wijntje op de Markt en zaten daarna al lekker vroeg in het restaurant. Dat kwam mij prima uit, want zo kon ik ook nog een uurtje XCO-en en was mijn verjaardag helemaal af!

Vrijdag besloot ik me alvast te wagen aan het bakken van twee taarten, een cheesecake en chocoladetaart waar ik in deze blogpost al uitgebreid over schreef. En dat was maar goed ook, want zaterdagochtend hadden we dat nooit meer gered. Zaterdag was manlief jarig. Ik gaf hem onder andere het spel Agricola, wat een doorslaand succes bleek (we hebben het zondag met mijn broertje erbij de hele avond gespeeld en het is geweldig).

Op zaterdag kwam er ’s middags familie en wat vrienden met kinderen. We kregen onder andere een geweldig taartplateau van Blond. ’s Avonds kwamen alle vrienden zonder kinderen. Het was druk, maar heel gezellig. Leuk om te zien ook dat zijn en mijn vrienden elkaar sinds de bruiloft jaarlijks zien en elkaar daardoor ook steeds beter leren kennen. Maar, zoals elk jaar, was ik aan het eind van de avond gesloopt. De zondag hebben we dus heerlijk niks gedaan, op het opruimen en schoonmaken van het huis na maar dat was gelukkig zo gepiept.

 

 

 

 

 

1 reactie

  • Reply Marcella 14 maart 2013 at 12:29

    Goed gevierd dus, klinkt gezellig!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.