Dagelijkse rompslomp

Alles kids

19 juli 2010

Kinderen. Eigenlijk heb ik er nooit aan getwijfeld dat ik ze ooit zelf wil. Maar altijd denk ik ‘later’ en ‘dat komt nog wel ooit’. Nee, ik ben niet zwanger en ook niet van plan dat binnenkort te worden. Wel ben ik er sinds vrijdag achter dat kinderen HEEL leuk kunnen zijn. Een vervelend kind in de supermarkt of op een feestje wil bij mij nog weleens de moed in de schoenen laten zakken. Maar vrijdag heb ik ervaren dat het ook heel anders kan.

Samen met vriendinnetje ging ik op kraamvisite bij een oud-collegaatje van AH. Ze is een maand geleden bevallen van haar tweede zoon en die wilden wij weleens komen bewonderen. Een heel schattig kereltje, maar mijn aandacht werd al snel opgeëist door de ‘grote broer’ van de baby. Een jongetje van twee, rossig en super eigenwijs en ondeugend. En dan niet op de vervelende manier, maar gewoon enorm amusant 🙂 Hij leek op slag verliefd op mij. Riep me telkens bij zich en aarzelde niet om me geregeld een dikke knuffel te geven.

Toen hij naar bed werd gebracht was hij daar natuurlijk niet blij mee. Hij lag er nog geen kwartier in of we hoorden hem al huilen. Voor die ene keer mocht hij nog even naar beneden komen. Vanaf de bank zag ik dat nieuwsgierige koppie de trap af komen. Hij kwam meteen weer op mij af en klom achter me op de bank. Hij wilde me ‘masseren’ en kappertje spelen. Erg zachthandig was hij niet, maar ik heb in een deuk gelegen. Gelukkig was vriendinnetje daar met haar Blackberry om deze actie te vereeuwigen. Wat een mooi mannetje en wat lijkt het me heerlijk om zelf zo’n zoontje (of dochtertje) te hebben. Maar nu nog even niet.

4 Comments

 • Reply Chiel 19 juli 2010 at 23:21

  Alles op z’n tijd schatje… Alles op z’n tijd 😉

 • Reply Gertjan 23 juli 2010 at 11:17

  Zelf heb ik het geluk om 9keer oom geworden te mogen zijn in mijn relatieve korte leven. Daaruit heb ik ook een ding geleerd. Ze zijn fantastisch! Niet alleen vanaf 2 jaar maar vanaf het kleinste begin tot nu bijna 10. Althans zover reikt mijn ervaring. Ik kan niet wachten tot de eerste 16,17 of 18 is, dan hoor ik graag over zijn stapavonturen 😀

 • Reply Elisa 26 juli 2010 at 11:29

  Sommige dingen hebben 2 kanten, bij kids is dat zo iets. Maar deze foto is erg leuk, en je schrijft ook zeer plezierig.

  Ik voeg je toe bij me lijstje

 • Reply Kelly 29 juli 2010 at 01:58

  Aaah super he?! Ik ben sinds 22 juli wel gestopt met de pil.. vind het spannend!!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.