Dagelijkse rompslomp

Op zoek…

12 december 2009

Na heel vaak een hele hoop gedoe met fietsen, het openbaar vervoer en papa’s auto is de tijd gekomen: ik ga kijken voor een eigen auto. Samen met vriendje weliswaar, maar hij heeft zijn rijbewijs nog niet, dus de komende maanden zal ik degene zijn die in het bakkie gaat scheuren. Zodra we er een hebben gevonden natuurlijk, want vanmiddag gaan we wat dealers langs om op internet gespotte autootjes in het echt te zien en uit te proberen. We nemen papa mee, want die heeft verstand van auto’s en weet waar je naar moet kijken als je er eentje gaat kopen.

Ik vind het best spannend hoor, mijn eerste echte eigen auto. De meesten van mijn vriendinnen hebben al een aantal jaar een eigen autootje, maar omdat ik zo dicht bij de stad woon waardoor ik automatisch bijna alles op fietsafstand had, heb ik er niet eerder een nodig gehad. Nu ik samenwoon merk ik wel dat het soms lastig is geen auto te hebben. Met boodschappen doen bijvoorbeeld, of iemand bezoeken die in een gat woont zonder treinverbinding, of wanneer het regent en ik er met de fiets doorheen moet. Ja, ik verheug me erop voor zulke dingen gewoon de auto te kunnen pakken. En dan nu op zoek naar een geschikt exemplaar!

Wordt vast vervolgd…

2 Comments

  • Reply Marieke 15 december 2009 at 17:12

    Superleuk, een eigen autootje! Ik heb er nu eentje, zo’n half jaar, en ik kan niet meer zonder! Heb een Nissan Micra, perfect ding!

  • Reply Gertjan 15 december 2009 at 20:28

    Een auto is echt ideaal. Echter zal een auto voor mij nog niet echt haalbaar. Eerst maar even een rijbewijs halen!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.