CHALLENGE

Happy Mama Days Challenge – Week 9

3 november 2014

Ik blijf het volgens mij zeggen, maar wat vliegt de tijd! Het lijkt als de dag van gisteren dat ik op 1 september met de challenge begon en nu is het gewoon alweer 3 november! Daarmee is ook week 9 van de challenge voorbij. Ik blik vandaag terug op dag 56 t/m 61.

week9

De afgelopen week was er een met hele fijne momenten en ook een paar vervelende. Heel leuk was bijvoorbeeld de date die ik had met Odile en haar zoontje Maxim. We spraken af in Dordrecht, omdat dat voor ons beiden ongeveer even ver reizen is en hadden een hele gezellige middag in een kindvriendelijk cafeetje.

Op de dagen dat ik thuis aan het werk was, genoot ik van Lise. Helaas zat in het begin van de week niet zo lekker in haar vel en dat uitte zich in heel aanhankelijk gedrag, maar zodra ik haar dan oppakte was dat ook weer niet goed. Lastig voor haar en voor mij, maar een wandelingetje deed ons dan meestal erg goed.

Donderdagmiddag gingen we winkelen met oma (mijn moeder) en lunchte M gezellig met ons mee. Ik kwam met veel teveel haarspeldjes thuis, dus we kunnen voorlopig vooruit!

En wat genoot ik vrijdag van mijn dagje ‘vrij’. De ochtend was ik druk met boodschappen en cadeauwinkelen, maar ’s middags pakte ik lekker een momentje voor mezelf met een maskertje en een warm bad. Heerlijk!

Hoewel ik vrijdagavond nog een heel gezellig verjaardagsfeestje van een vriendin had, werd ik zaterdag wakker met enorme hoofdpijn. Later kwam daar nog misselijkheid bij en kon ik opeens niets meer binnen houden. Of ik iets verkeerds heb gegeten of dat het toch een griepje is geweest weet ik nog steeds niet. Zondag ging het gelukkig beter en konden we lekker het bos in met z’n drietjes.

En het aller, allergelukkigst was ik deze week toch wel toen Lise voor het eerst luid en duidelijk ‘mama’ zei. Echt, ik smelt nu elke keer als ze het zegt. Het is zo ongelooflijk lief! Voor de liefhebber hieronder een korte video waarin ze het eventjes laat horen:

Kun je de video niet zien? Klik dan hier.

Abonneer je op mijn YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

Mochten jullie Minke’s laatste update van de challenge gemist hebben, dan kun je die hier vinden. Gelukkig heeft ze de smaak weer helemaal te pakken!

Op naar weer een nieuwe week! Ik heb vorige week maar weinig kunnen doen in de voorbereiding van Lise’s verjaardag, dus dat moet komende week dus echt gebeuren. En ook hoop ik met de studie weer wat in te lopen op de planning die ik in mijn hoofd gemaakt had. We zullen zien of het lukt!

 

4 Comments

 • Reply Seline 3 november 2014 at 13:09

  Jaaaa ze zei echt mama! wat ontzettend leuk! 😀

 • Reply Tamara 3 november 2014 at 17:31

  Mooie foto’s! 100 dagen klinkt lang maar volgens mij is het inderdaad zo voorbij. Zo lief hoe Lisse mama zegt!

  • Reply Monique 5 november 2014 at 23:13

   Ja het vliegt echt om! Vandaag alweer dag 64…

 • Reply Angelique 4 november 2014 at 20:37

  wat leuk om dit zo te lezen zeg

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.