CHALLENGE

Happy Mama Days Challenge – Week 8

27 oktober 2014

Jaaa! We zijn over de helft! Iedereen die gelijk met mij begonnen is aan de challenge, heeft nu meer dan vijftig(!) geluksmomentjes vastgelegd. En we gaan gewoon vrolijk door tot en met dag 100.

week8

Hierboven zie je foto 49 tot en met 55. Lise is momenteel een heel leergierig meisje en ze pikt steeds nieuwe dingen op. Zo had ik haar maandag in no time ‘hiep hiep hoera’ aangeleerd. Het is zo schattig om haar dat te zien doen en ze maakt er zelfs geluid bij!

Als we het toch over leren hebben, kruipen kan ze inmiddels ook als de beste. De middelste foto is een screenshot van een filmpje dat ik opnam toen ze naar me toe kwam gekropen. Ze heeft er enorm veel lol in dat ze zich zo snel kan verplaatsen en vind het ook hilarisch om achter ons aan te kruipen.

En dan zijn er nog van die momentjes die vrijwel dagelijks plaatsvinden en daardoor misschien zo normaal zijn geworden dat je ze niet meer als bijzondere geluksmomentjes opmerkt. Gelukkig had ik zaterdag wel dat besef en vroeg ik M even snel een foto te maken toen ik Lise haar flesje gaf dat ze nog krijgt voor het slapengaan. Dat is altijd zo’n heerlijk knuffelmomentje samen! Ik vond daarom dat hij in deze challenge niet mocht ontbreken.

En ook Minke plaatse deze week weer een update op haar blog. Ze schreef dat ze wat meer moeite had met het vastleggen van de geluksmomentjes. Zet ‘m op meis!

Ik ben benieuwd wat de komende week weer voor leuke momenten brengt! Komende week ga ik echt beginnen met de voorbereidingen van Lise’s verjaardagsfeestje, dus dat komt vast helemaal goed. Ik geniet trouwens ook erg van de foto’s die de andere deelnemers op Facebook en Instagram plaatsen!

3 Comments

 • Reply Seline 27 oktober 2014 at 09:43

  Wat mooi om te zien dat je nog elke dag zo kunt genieten van mooie Lise! spannend hoor, alweer haar eerste verjaardag!

 • Reply Joyce 27 oktober 2014 at 12:26

  Wat een heerlijke foto’s weer. Zo leuk dat ze zo’n pret heeft in het kruipen!
  Mijn derde overzicht komt komende week ook alweer online. Jeetje zeg, we zijn over de helft!

 • Reply Sonja 27 oktober 2014 at 14:37

  Heerlijk die geniet momenten! Ik ga eens kijken naar die challenge, misschien ga ik dan nog bewuster genieten van mijn kleintjes 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.