CHALLENGE

Happy Mama Days Challenge – Week 7

20 oktober 2014

week7

Ik wilde heel euforisch roepen dat we op de helft van de challenge zijn, maar het is nog NET niet zo ver! Vandaag tikte ik namelijk dag 48 aan. Wat blijft het heerlijk om dagelijks geluksmomentjes vast te leggen en er even extra bij stil te staan!

De afgelopen week waren het vooral de meer ‘normale’ dingen waar ik blij van werd. Ons meisje die opeens heel geconcentreerd en langer dan ik gewend was naar de televisie keek en de wandeling die ik aan het eind van de middag maakte over de met blaadjes bezaaide paden van het park. En dat ik zaterdagochtend nog even mocht blijven liggen toen M alvast met Lise naar beneden ging was toch ook wel even heel fijn!

En groot genieten was er deze week zeker ook. Zo ging ik met mijn broertje en Lise een dagje naar mijn ouders. Die zitten nog tot het eind van deze maand op een camping in Zeeland. Het was weer een aantal weken geleden dat ze Lise hadden gezien, dus dan is het extra leuk om haar weer te komen showen. Het was heerlijk weer en omdat mijn broertje er dit keer bij was, vond ik het stukken minder stressvol om met de kinderwagen met het openbaar vervoer te gaan.

Ook Mike is nog steeds goed bezig met haar challenge en schreef deze week weer een update op haar blog!

Komende week is het herfstvakantie hier in het zuiden, wat voor ons niets anders betekent dan dat Lise woensdag naar de gastouder gaat in plaats van vrijdag. Ook schijnt het echt herfstweer te worden. Daar kijk ik stiekem toch wel erg naar uit. Zo gezellig! Ook hoop ik dat de uitslag van mijn examen deze week binnenkomt en dat hij positief is zodat ik er een mooie foto van kan maken! 

7 Comments

 • Reply Joyce 20 oktober 2014 at 07:54

  Wat een leuke foto’s weer!

  • Reply Monique 20 oktober 2014 at 16:19

   Dankjewel meis!

 • Reply Seline 20 oktober 2014 at 11:23

  Erg leuke foto’s. Jammer dat de kindertelefoon binnenkort stopt.. Het zal wel veel voldoening geven!

  • Reply Monique 20 oktober 2014 at 16:21

   Dank je. Inderdaad erg jammer! Het gevoel dat je krijgt als een kind aan de telefoon zegt ‘bedankt voor uw advies’ (ja, zo netjes zijn ze vaak!) is niet te beschrijven 🙂

 • Reply Cindy 20 oktober 2014 at 15:57

  Leuke foto’s weer! Alleen dag 48? Dan is er in mijn telling ergens een foutje geslopen… Ik heb net dag 49 geplaatst

  • Reply Monique 20 oktober 2014 at 16:22

   Ik heb 1 dag geen foto geplaatst uit respect voor Debbie, die haar zoontje is verloren. Misschien dat het verschil ‘m daar in zit?

   • Reply Cindy 20 oktober 2014 at 19:57

    Nee dat heb ik toen ook gedaan… Ik doe morgen gewoon nog een keer dag 49 😉

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.