CHALLENGE

Happy Mama Days Challenge – Week 6

13 oktober 2014

week6

De weken vliegen echt voorbij als je het mij vraagt. Vandaag is het tijd voor een terugblik op week 6 van de Happy Mama Days Challenge. We zitten inmiddels alweer op dag 42 en zijn dus bijna op de helft! Ik heb het idee dat de meesten die rond de officiële startdatum van 1 september begonnen zijn, nog steeds volhouden en dat vind ik super gaaf! Wat mij betreft gaan we lekker door tot aan dag 100.

Ondanks dat Lise vorige week ziek is geweest (op donderdag had ze 39,4 graden koorts!), ontbrak het gelukkig niet aan happy momentjes. De eerste foto is er eentje waarop we lekker knuffelen, het enige waar ze op dat moment zin in had. Ik had het vermoeden dat het kwam door nieuwe tandjes, maar het zou ook het virus kunnen zijn geweest wat zich niet veel later openbaarde…

Ik heb deze week een belangrijk examen en daarom had ik het vorige week behoorlijk druk met leren. Natuurlijk moet er af en toe even gepauzeerd worden en hoe heerlijk is het dan om even te spelen met je dochter of even snel haar ‘outfit of the day’ te fotograferen?

Door die drukte rondom de studie had ik de afgelopen week nauwelijks tijd om fatsoenlijk boodschappen te doen, laat staan dat ik uitgebreid de stad in kon. Toch ben ik gistermiddag met Lise even gaan kijken bij de Eindhovense Marathon, waar mijn broertje aan meedeed. Helaas hebben we hem niet gespot, maar op de terugweg kwam ik langs Wibra en Zeeman en scoorde ik een paar super leuke items voor Lise’s herfstgarderobe.

Vorige week schreef Minke een update over week 5 van de challenge op haar blog. Gauw even kijken als je dat nog niet gedaan had.

En nu is het op naar weer een nieuwe week! Waarin mijn examen hopelijk goed gaat (duim je voor me?) en we wat meer tijd hebben om lekker naar buiten te gaan. Ik merk dat ik nu toch wel erg blij ben dat het volop herfst is. Hopelijk in de volgende update veel herfstachtige plaatjes!

2 Comments

 • Reply Rory 13 oktober 2014 at 14:38

  Zielig is dat altijd hè, als je kindje ziek is. Ik voel mij dan zo machteloos. Bah. Natuurlijk veel succes met je examens deze week!

  • Reply Monique 14 oktober 2014 at 19:56

   Super zielig inderdaad en machteloos is precies het goede woord! Gelukkig was ze er weer snel bovenop. Dankjewel!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.