CHALLENGE

Happy Mama Days Challenge – Week 5

6 oktober 2014

week5

Ik ben trots! We hebben de eerste vijf weken van de challenge er namelijk op zitten. Nog eventjes en we zitten op de helft! Het maken van foto’s ging deze week goed, het lukte me alleen niet altijd om ze behalve op IG ook in de Facebookgroep te plaatsen.

Hier boven zie je alle foto’s van mijn vijfde challenge-week op een rij. Ik had een drukke week met veel afspraken. Leuk, maar ook lastig omdat ik niet veel aan studeren ben toe gekomen. Maandag was ik heel blij dat ik Lise weer kon knuffelen na mijn weekendje weg met mama en tante. Dinsdag fietsten we naar een vriendin en haar zoontje, woensdagmiddag gingen we naar de stad en dat deden we ook donderdagmiddag, alleen hadden we toen gezelschap van een vriendin en haar dochtertje.

Vrijdag had Lise haar eerste bruiloft wat toch wel erg speciaal was! Het was ook nog eens heerlijk weer, dus echt een dag om blij van te worden. Zaterdag trouwens nog zo een, maar toen besloten we ’s middags naar de dierentuin te gaan. Wat een groot succes was voor Lise. Ik heb daar gefilmd, dus je kunt er binnenkort een vlog van verwachten.

En gisteren moest ik weer aan de slag voor de Kindertelefoon en kwamen M en Lise me ophalen om meteen door te rijden naar een etentje met familie. Omdat ik nog bezig was met mijn dienst, moesten ze even wachten en mocht Lise de headset even op om te kijken hoe dat zou staan. Ze vond het maar vreemd, haha!

Benieuwd naar de geluksmomentjes van andere deelneemsters? Minke deelde de afgelopen week een update op haar blog!

Ik ga weer voor een reeks fijne geluksmomentjes de komende week! Iedereen die met me meedoet: veel succes!

1 reactie

  • Reply Minke 6 oktober 2014 at 12:07

    Leuke foto’s! Vind het altijd leuk om zo bij elkaar te zien. Ik mis er nog wel eens een paar op IG. Lief dat je mijn blog noemt! Bedankt!

    En veel plezier met het maken van de foto’s deze week. 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.