CHALLENGE

Happy Mama Days Challenge – Week 4

29 september 2014

happy mama days challenge week 4

Het is weer maandag en dus blik ik kort terug op een nieuwe week Happy Mama Days Challenge! Wisten jullie dat we er inmiddels al ruim een kwart van de challenge op hebben zitten? Dat gaat goed! Ik moet zeggen dat ik de afgelopen week wel wat moeite had met het bijhouden van de foto’s. Het was zo hectisch en druk dat ik wel foto’s maakte maar ze niet (op tijd) op IG en Facebook postte. Gelukkig overkomt ons dat allemaal wel eens en is het prima om een dag later gewoon twee foto’s te posten.

De afgelopen week was erg druk, maar we hebben ook veel leuke dingen gedaan. Ik startte de week goed door meteen een rondje te gaan hardlopen toen M uit zijn werk kwam, dus nog voor we gingen eten. Ik merkte dat dat eigenlijk wel een heerlijk moment is om te gaan dus die houden we erin!

Woensdagmiddag gingen Lise en ik met oom Eric (mijn broertje) naar de kinderboerderij. Ze vond het zo leuk! We waren iets meer binnen dan vorige week omdat het weer wat minder was, maar ook daar vermaakt Lise zich prima. Ze demonstreerde keer op keer hoe goed ze al kan gaan staan aan de salontafel.

De leukste foto van de afgelopen week stuurde M zaterdag door, toen ik met mijn moeder en tante een weekend in Haarlem was en mijn schatjes dus twee hele dagen moest missen. Ze hadden net boodschappen gedaan en Lise heeft de colafles, met ‘share a coke with papa’ erop in haar handjes. Het is natuurlijk sowieso leuk om foto’s toegestuurd te krijgen als je niet thuis bent, maar dit was wel een hele schattige!

Dat was ‘m alweer voor deze week. Deelneemster Joyce schreef trouwens laatst een update over haar ervaringen en vorderingen met de challenge. Zeker de moeite waard om ook even te bekijken.

Ik wens jullie veel plezier en succes met de challenge in deze nieuwe, frisse week!

2 Comments

 • Reply Joyce 29 september 2014 at 14:04

  Wat een leuke week! En wat heerlijk, zo’n weekendje Haarlem.
  Super lief dat je me noemt!

  • Reply moonoloog 29 september 2014 at 22:19

   Ja heb er echt van genoten 🙂 Graag gedaan hoor!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.