CHALLENGE

Happy Mama Days Challenge – Week 2

15 september 2014

Dat vreugde en verdriet dicht bij elkaar kunnen liggen, werd de afgelopen week wel duidelijk. Vrijdagmiddag postte Jessy een van de eerste foto’s van haar zoon Hugo, die afgelopen donderdagavond geboren is. Jessy, bij deze nogmaals gefeliciteerd met je prachtige mannetje!

En toen kwam het verschrikkelijke nieuws van Debbie, die vrijdagavond haar lieve, knappe zoon Daan is verloren. Ik kwam er zondagochtend pas achter nadat ik berichtjes op Twitter voorbij zag komen en was en ben er helemaal kapot van. Met een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen heb ik het verhaal gelezen over de laatste dagen en uren van Daan. Lieve Debbie, ik had het ook al op Facebook geschreven, maar doe het hier gewoon nog een keer: heel veel sterkte voor jou en je man en alle mensen die dicht bij jullie staan. Ik wens jullie alle kracht toe die nodig is om dit verlies enigszins aan te kunnen.

Uit respect naar Debbie heb ik besloten zondag 14 september geen foto in de challenge te plaatsen. Bedankt dat jullie dit ook niet hebben gedaan. Dat betekent dat ik over de afgelopen week zes foto’s heb geplaatst. Je ziet ze hieronder. De meest bijzondere en ook mijn favoriet is de foto waarop Lise voor het eerst is gaan staan in de box!

Vanaf vandaag ga ik weer door. Dat betekent dat de datum niet meer gelijk loopt met de telling, maar dat zou sowieso gebeurd zijn als we langer dan een maand bezig zijn.

Tot slot nog iets wat ik met jullie wil delen: afgelopen donderdag publiceerde Meike op haar blog een update over de challenge waarin ze haar eerste tien dagen beschrijft. Super leuk om te lezen Meike!

Hoe vergaat het mijn mede mamachallengers? Wat was de afgelopen week jouw favoriete foto? Ik ben benieuwd! Succes de komende week en tot de volgende update!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.