CHALLENGE

Happy Mama Days Challenge – Week 14

8 december 2014

Nu Sinterklaas terug is naar Spanje, komt het einde van de 100 Happy Mama Days Challenge echt in zicht. Vandaag de laatste ‘normale’ terugblik van dag 90 tot en met 96. Volgende week een terugblik op de complete 100 dagen, waarbij alle fotootjes nog 1 keertje voorbij komen en ik wat dieper in ga op wat de challenge met me gedaan heeft en hoe ik het heb ervaren om 100 dagen lang stil te staan bij een geluksmomentje.

week14

Maar voor nu dus even de afgelopen week. Een week die in het teken stond van Sinterklaas. Ik heb er echt naartoe geleefd en genoten van de voorbereidingen. Vrijdag werd plotseling nogal hectisch, omdat Lise niet bij de gastouder terecht kon en ik nog heel veel moest/wilde doen, maar ik ben er trots op dat ik zonder al teveel moeite wat taken heb kunnen schrappen en zo een goede combi kon maken van nuttig bezig zijn en spelen met Lise.

Ik heb ook weer eens een wandeling in de natuur gemaakt samen met een vriendin. Door de kou laat ik me niet tegenhouden. Ik vind het echt heerlijk! Het was die dag alleen wel erg koud en Lise vond dat iets minder fijn, hoewel ik haar nog zo goed had ingepakt. Waar ze wel erg blij van werd (en ik dus ook) waren de cadeautjes die ze kreeg op Pakjesavond en waar ze het hele weekend lekker mee gespeeld heeft.

De omschakeling van Sint naar Kerst gaat hier altijd vrij snel. Gisteren is M namelijk een boom gaan halen en nog diezelfde dag hebben we hem opgetuigd en ook de rest van de woonkamer versierd. Zo gezellig! Meestal doen we dat zo snel mogelijk na Sinterklaas zodat we er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Met het koor waarin ik zing, hadden we gistermiddag een klein optreden op een Winterfair. We zongen ons kerstrepertoire en dat zorgde voor nog wat extra kerstgevoel. Die avond besloten M en ik met z’n tweetjes te gourmetten. Glaasje wijn erbij… Niets meer aan doen!

En nu staan we aan het begin van alweer een nieuwe week. De week waarin de 100 Happy Mama Days Challenge eindigt en ik de allerlaatste fotootjes aan de verzameling mag toevoegen. Best bijzonder!

4 Comments

 • Reply angelique 8 december 2014 at 08:48

  Leuk dat je het echt de 100 dagen vol houd!

  • Reply Monique 8 december 2014 at 23:03

   Vind ik ook! Als organisator kon ik natuurlijk niet anders, haha. Maar het is me echt meegevallen! Ga het nog best missen denk ik 🙂

 • Reply Annemijn 8 december 2014 at 15:29

  Wat een leuke challenge. Jammer dat ik hem nu pas voor het eerst zie.

  • Reply Monique 8 december 2014 at 23:04

   Dankjewel Annemijn! En je kan op elk moment beginnen hoor! Ik houd de Facebookgroep die ik heb aangemaakt voor de challenge gewoon online, dus als je wil…

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.