CHALLENGE

Happy Mama Days Challenge – Week 13

1 december 2014

Goh, het is vandaag alweer 1 december! Niet alleen het einde van het jaar komt snel dichterbij, ook het eind van deze 100 dagen durende Happy Mama Days Challenge is nu echt in zicht. Vandaag blik ik terug op dag 83 tot en met 89!

week13

Ondanks de kou trok ik er de afgelopen week elke dag op uit met Lise. Van gewoon een rondje wandelen door het park, of even een boodschap doen, tot op de fiets een bezoekje brengen aan de eentjesvijver. Goed ingepakt kun je prima de kou in met een kleintje is mijn mening en ik zie dat Lise er ook erg van geniet om elke dag even naar buiten te gaan.

Binnen liet Lise zien dat ze al bijna klaar is voor lopen. Nog niet het echte werk, maar met wat steun van een loopkarretje stapt ze parmantig door de kamer. Toen ik deze week ineens ontdekte dat ze ook dat al bleek te kunnen, besefte ik me wel weer even hoe snel het allemaal gaat. Ik geloof dat iemand op Instagram me een hele treffende reactie gaf: ‘Als je kindje eenmaal 1 jaar is geworden, is het opeens echt geen baby meer.’ En daar heeft ze echt gelijk in vind ik!

De afgelopen week had ik echt genoeg om happy mee te zijn. Zo heb ik me ook heerlijk in de watten laten leggen. Vrijdagavond kreeg ik na koorrepetitie een macadamia cookie van Subway van M. Zo heerlijk! En zaterdagochtend vroeg vertrokken we met z’n tweetjes naar het verre Leeuwarden voor een fijn weekendje. Het bestond uit een overnachting in een luxe hotel en een heerlijk 4-gangendiner met wijnarrangement. Het was heerlijk, maar meer daarover lees je in een artikel dat deze week nog online komt.

De laatste foto van het rijtje is mijn uitzicht op dit moment. Ik schrijf dit namelijk half liggend in bed, omdat ik echt op ben van de lange reis terug naar huis. De koffertjes zijn gelukkig wel al helemaal leeggemaakt en de inhoud ervan opgeruimd, dus ik kan de nieuwe week morgen weer opgeruimd beginnen!

Komende week zal in het teken staan van Sinterklaas. Iets waar ik elk jaar, maar dit jaar misschien wel extra, naar uitkijk!

Hoe was jouw afgelopen week? Ben jij ook lekker veel buiten geweest of blijf je toch het liefst binnen als het zo koud is?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.