CHALLENGE

Happy Mama Days Challenge – Week 12

24 november 2014

Happy Monday! 🙂 De afgelopen week brak het laatste kwart deel van de 100 Happy Mama Days Challenge aan. Man man, wat gaat het snel! Vandaag blik ik terug op dag 76 tot en met 82!

week12

Ik moest wel een beetje lachen toen ik de foto’s van de afgelopen week op een rijtje zette. Eerst vier foto’s van Lise, gevolgd door drie foto’s met spullen. Lekker materialistisch, haha!

Zoals je inmiddels wel zult weten, was afgelopen woensdag Lise’s verjaardag. Omdat we het grote feest al hadden gevierd, zat er gelukkig niet al teveel werk meer in en konden we op de dag zelf vooral heel erg genieten. Voor haar stond deze week vooral in het teken van spelen met de cadeautjes. En het huis van Little People is echt een hit gebleken! Van de gastouder kreeg ze vrijdag zelfs ook nog een cadeautje, een schildpad die kan rijden en geluidjes maakt. Ik vond het zo lief dat ze daar aan gedacht had!

Het decembershoppen is ook begonnen en oh oh wat hou ik daarvan! Vandaag was ik heel even bij Zara om een kraamcadeautje te kopen en liep ik spontaan tegen twee supermooie jurkjes aan. Ik maakte een foto en vroeg M via Whatsapp welke hij het mooist vond. De donkerblauwe had gewonnen en rekende ik daarom af. Ik kan niet wachten tot Lise met kerst kan shinen in dit mooie jurkje! Mits het leuk staat en past natuurlijk, want dat weet ik nog niet.

Ondanks dat ik de laatste tijd niet zo actief ben geweest in de Facebookgroep (sorry jongens!) bekijk ik wel al jullie foto’s en dat blijft zo leuk om te doen! Voordat ik het vergeet wil ik deelneemster Asha condoleren met haar oma, die afgelopen vrijdag is overleden. Ik vond het erg mooi hoe ze ondanks het verdriet toch ook het geluk zag in het samenzijn met familie tijdens het uitzoeken van de foto’s. Sterkte meis!

En de kleine meid van Meike had koorts, waardoor ze niet mee konden op familiedag. Slapen wilde ze ook niet, maar knuffelen in de draagzak bij mama wilde ze maar al te graag. Beterschap voor je meisje Meike!

Wat was jouw ultieme geluksmoment de afgelopen week? 

4 Comments

 • Reply Asha 24 november 2014 at 08:05

  Dank je voor je lieve berichtje! Erg lief dat je dit benoemt.

  • Reply Monique 25 november 2014 at 22:03

   Geen dank hoor Asha 🙂

 • Reply Angelique 24 november 2014 at 14:28

  Mijn ultieme geluksmoment was vanochtend toen mijn vriend zei dat hij zich al echt papa voelt terwijl mijn zoon zijn stiefzoon is

  • Reply Monique 25 november 2014 at 22:04

   Wow… Ik kan me voorstellen dat dat een geluksmoment was. Wat mooi! En lief dat je dit deelt 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.