CHALLENGE

Happy Mama Days Challenge – Week 11

17 november 2014

Met de start van een nieuwe week geef ik weer een update van de 100 Happy Mama Days Challenge. En dit keer een extra leuke, want ook deelneemster Mariëlle heeft een stukje voor mijn blog geschreven over haarzelf, haar gezin en de challenge!

week11

De afgelopen week stond in het teken van het voorbereiden van Lise’s verjaardagsfeestje, wat we gistermiddag hebben gevierd. Ik bakte een ‘gezonde’ taart en we pasten Lise’s kroon alvast even. Steeds weer stond ik erbij stil dat ze echt 1 jaar wordt, mijn kleine meisje. Van baby naar dreumes. Ik ben blij, maar tegelijkertijd ook een beetje melancholisch.

Behalve feestvoorbereidingen ging ik donderdag ook nog naar de opening van Primark Rotterdam Zuidplein en kwam zaterdag Sinterklaas aan in Eindhoven. Ondanks het slechte weer zijn we toch even gaan kijken. Het stelde misschien niet veel voor, maar was zo mooi. M had Lise in de draagzak op zijn buik, zodat ze alles goed kon zien. Ze begon helemaal te hupsen toen de Pietenband begon te spelen 🙂

En gisteren was het dus tijd voor het grote feest. Zaterdagavond zijn we tot laat bezig geweest met versieren. Vanmorgen moest er nog veel worden voorbereid, maar net op tijd waren we klaar. Het was druk, maar heel gezellig en Lise is enorm verwend! Meer over haar eerste verjaardag lees je deze week nog op mijn blog.

En dan geef ik nu het woord aan Mariëlle:

“Eerst zal ik mijzelf even voorstellen. Ik  ben Mariëlle; een 27 jarige moeder van een dochtertje Mila. Mila is nu bijna 8 maanden oud. Poeh, wat gaat de tijd toch snel. Anderhalf jaar geleden was ik nog maar net getrouwd en nu is mijn dochtertje alweer een half jaar oud. Mijn man heb ik leren kennen toen wij bij elkaar in de klas zaten op 3 havo. Dus na een relatie van ruim 10 jaar waren wij samen wel toe aan de volgende stap. Een lang gekoesterde wens van ons: het stichten van een gezinnetje. 

Tijdens mijn zwangerschap ben ik terecht gekomen op het blog en YouTube-kanaal van Monique. Iedere week was ik erg nieuwsgierig welke ontwikkelingen het kleine wondertje in mijn buik doormaakte en welke lichamelijke veranderingen en kwaaltjes ik daarbij zou ervaren. Via de zoekterm ‘14 weken zwanger’ kwam ik toevallig op het kanaal van Monique terecht. Vanaf dat moment bekeek ik iedere week de weekupdates van Monique. Soms wel twee of drie keer, haha…

Nu mijn dochtertje niet meer veilig in mijn buik zit en ik haar heerlijk mag knuffelen iedere dag, is het leven veel veranderd. Het heeft een nieuwe, speciale, maar ook spannende dimensie erbij gekregen. Ik vind het daarom ook extra leuk om mee te doen met de 100 Happy Mama Days Challenge. Via Facebook upload ik regelmatig een foto. Voor mezelf hou ik bestandje bij met alle foto’s. Nu we alweer bijna aan het einde van de challenge komen, merk ik hoeveel Mila alweer gegroeid is. Hieronder zie je een selectie van foto’s die ik tijdens de challenge heb gemaakt.”

marielle

Bedankt Mariëlle, voor je leuke stukje en mooie foto’s. Mila is een schatje! Veel plezier en succes met het laatste deel van de challenge.

Ik hoop dat jullie het net zo leuk vonden als ik om een van de deelneemsters van de challenge zo wat beter te leren kennen. Wil jij ook graag een stukje schrijven voor mijn blog? Graag! Neem in dat geval even contact met me op 🙂

2 Comments

 • Reply Marielle 25 november 2014 at 17:28

  Super leuk stukje!!! Ik had het artikel ook via facebook gedeeld, maar per ongeluk op privé gezet. Nu staat het wel openbaar voor vrienden. Ik ben benieuwd of ik reacties krijg.

  • Reply Monique 25 november 2014 at 22:17

   Je hebt het zelf geschreven meis! Bedankt, ook voor het delen. Altijd leuk!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.