CHALLENGE

Happy Mama Days Challenge – Week 1

8 september 2014

Het is vandaag precies een week geleden dat mijn Happy Mama Days Challenge van start ging! Zoals ik al had aangegeven zal ik elke maandag kort terugblikken op de afgelopen week.

Allereerst wil ik alle deelneemsters aan de challenge super bedanken voor hun inzet en toewijding tot nu toe! Ik vind het echt heel leuk om te zien hoe enthousiast jullie zijn en ik vind het super om jullie mooie foto’s elke dag weer voorbij te zien komen via social media.

Vandaag wil ik jullie mijn eerste zeven foto’s van de challenge laten zien en zet ik nog wat leuke ‘statistiekjes’ op een rij. We beginnen met mijn foto’s:

week1

Dag 1 t/m 5 van de challenge waren we nog op vakantie in Zeeland. We hadden het heerlijk en het kostte me dan ook geen enkele moeite om die dagen een geschikte foto voor de challenge te maken. Er een uitkiezen was lastiger, haha! De afgelopen twee dagen was het weekend en had ik ook genietmomenten genoeg. Morgen begint ‘het gewone leven’ weer, dus ik ben benieuwd hoe mijn volgende update eruit komt te zien!

Ik ben trouwens ook heel erg benieuwd hoe jullie de challenge ervaren! Het lijkt me daarom leuk als een van de jullie voor de update van volgende week in een kort stukje schrijft hoe jij de challenge ervaart. Stuur me even een berichtje of reageer onder dit artikel als jij dat graag wil doen!

Tenslotte nog een aantal statistiekjes:

 • De Facebookgroep telt momenteel, met mij erbij, 31 leden.
 • Als je 1 sept bent begonnen, heb je nu precies 7% van de challenge volbracht.
 • Als ik het goed heb, zijn er 2 zwangeren in ons midden.
 • Via Instagram zijn er in totaal al 106 foto’s gepost met hashtag #100happymamadays.
 • We zijn een creatief stelletje, want maar liefst 4 foto’s gingen over kleuren voor volwassenen.

Lees je dit artikel en denk je ‘goh, ik zou eigenlijk nog wel mee willen doen’? Niet getreurd! Je kunt op elk moment gezellig aansluiten en 100 dagen lang elke dag even stil staan bij een geluksmomentje. In de introductie van de challenge lees je wat precies de bedoeling is.

Tot volgende week! X

10 Comments

 • Reply Joyce 8 september 2014 at 08:21

  Super leuke challenge, ik merk wel dat ik het nog een beetje in mijn systeem moet krijgen, maar het gaat goed, ik ben nog helemaal bij 😉

  • Reply Monique 9 september 2014 at 23:28

   Goed bezig! Ja hier ook hoor, maar dat gaat al steeds beter!

 • Reply Anamaria 8 september 2014 at 11:49

  Ik ben helaas niet helemaal bij meer, maar doe gewoon gezellig mee met m’n happy momentjes 😀

  • Reply Monique 9 september 2014 at 23:28

   Het moet geen ‘moeten’ worden dus voel je vooral niet schuldig als je achter loopt. Het gaat om de genietmomentjes 🙂

 • Reply Debbie 8 september 2014 at 15:43

  Vind het echt een hele leuke challenge, maar dat had je op mijn blog ook al gelezen. Wil best eens iets schrijven weet alleen niet of ik er voor volgende week aan toe kom aangezien ik vanavond in het ziekenhuis lig en morgen mijn operatie krijg. Als goed gaat woensdag thuis.

  • Reply Monique 9 september 2014 at 23:27

   Leuk dat je wat wilt schrijven Debbie! Maar het heeft geen haast hoor. Als het je voor komende maandag niet lukt, kan ik het ook de week erna plaatsen. Als het goed is lig je nu in het ziekenhuis? Sterkte en succes!

 • Reply Petra 8 september 2014 at 22:22

  Ik was er al bang voor…ik loop achter. Ik werk 4 dagen en soms vergeet ik gewoon foto’s te maken van de genietmomentjes. Maar ik blijf het proberen.

  • Reply Monique 9 september 2014 at 23:26

   Geen stress! Ik kan me goed voorstellen dat het er bij inschiet als je 4 dagen werkt of druk bent met andere dingen. Je kunt ook gewoon doorgaan tot je 100 dagen een foto hebt gepost? 🙂

 • Reply Cindy Kneefel 8 september 2014 at 23:01

  Ik vind de challenge erg leuk! Heerlijk elke dag bewust stil te staan van kleine geluksmomentjes!!
  En raad eens wat ik vandaag gekocht heb… Het kleurboek voor volwassenen. Had er al vaak mee in m’n handen gestaan, de foto’s in de groep hebben me er van overtuigd het toch te kopen!

  • Reply Monique 9 september 2014 at 23:29

   Wat fijn dat je het zo leuk vindt! Vind ik ook, haha. En wat goed van dat kleurboek! Heel veel plezier ermee. Daar kunnen we binnenkort dus vast een foto van verwachten 😉

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.