CHALLENGE

Happy Mama Days Challenge – Missie Volbracht!

15 december 2014

happymamadays

Wat lijkt het alweer lang geleden dat ik op het idee kwam 100 dagen lang stil te staan bij een moment dat je als mama gelukkig maakt. Op 25 augustus deed ik via mijn blog een oproep. Meteen meldden zich een aantal enthousiaste mama’s die het leuk vonden met me mee te doen. Op 1 september ging de challenge dan echt van start en nu half december zijn de 100 dagen voorbij en is het tijd voor een terugblik.

Vanaf dag één konden we genieten van onze eigen, maar ook elkaars geluksmomentjes. Op Instagram gebruikten we de speciale hashtag #100happymamadays. Ik gaf mijn foto’s daarnaast mijn persoonlijke hashtag #100happymamadaysmoonoloog mee. Ook in de speciale Facebookgroep werden massaal fotos gedeeld en op diverse blogs verscheen regelmatig een terugblik. Erg leuk!

Hoewel ik vooraf wel een klein beetje bang was of 100 dagen niet te lang zou zijn en ik halverwege zou afhaken, kan ik vol trots zeggen dat ik de challenge tot de laatste dag heb volgehouden. En niet eens met heel veel moeite, dus dat is een goed teken. Ik stel voor dat ik jullie eerst mijn 100 foto’s laat zien:

week1

week2

week3

happy mama days challenge week 4

week5

week6

week7

week8

week9

week10

week11

week12

week13

week14

week15

 

 

 

 

 

Leuk om alle momentjes zo in één oogopslag te kunnen bekijken. Ongelooflijk hoeveel Lise in 100 dagen is veranderd, hoeveel meer ze kan en hoeveel groter ze is geworden. Ze is in deze periode voor het eerst gaan staan, zei haar eerste woordje en vierde natuurlijk haar 1e verjaardag! Maar het mooie van de challenge vond ik dat ik juist ook stil stond bij de kleine dingen. De dingen die meestal in de waan van de dag komen en gaan.

En nu?

De challenge is voorbij en daarmee ook het standaard posten van geluksmomentjes met de hashtag #100happymamadays. Maar diverse deelneemsters in de Facebookgroep waren niet van plan bij dag 100 te stoppen. Zij gaan dus gewoon vrolijk verder met het delen van hun foto’s. Zo leuk! Af en toe zal ik er zelf ook nog fotootjes posten. Dat doe ik trouwens sowieso op dagelijkse basis via Instagram.

Ik wil alle deelneemsters aan de challenge onwijs bedanken voor hun deelname. Jullie hebben het mede tot een succes gemaakt!

Wil jij alsnog starten met de 100 Happy Mama Days Challenge? Dat kan! Je kunt op elk moment beginnen. Het hoe en wat over de challenge vind je hier. Als je de uitdaging aan gaat, vind ik het leuk als je me dat even laat weten. Misschien dat ik volgend jaar zelf ook weer een nieuwe challenge begin. In dat geval lees je er uiteraard over op mijn blog!

4 Comments

 • Reply zomersproetje 15 december 2014 at 10:34

  Hoi Monique,

  Ik heb me net aangemeld voor je besloten Facebookpagina, daar zou ik graag vanaf 1 januari mee willen doen met de 100 happy mama days! En daar leuke foto’s posten.

 • Reply angelique 15 december 2014 at 11:06

  Leuk je overzicht zo

 • Reply Nicole 15 december 2014 at 14:40

  Leuk overzicht! Super om te zien hoe Lise is veranderd 🙂

 • Reply cindy 15 december 2014 at 16:28

  Ik heb genoten van de challenge en zal ook regelmatig foto’s blijven delen in de Facebookgroep.
  Inderdaad ongelooflijk leuk om te zien hoe Jayden in die 100 dagen is veranderd!

  Dankjewel voor de leuke challenge Monique!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.