CHALLENGE

Day Zero update (1)

12 december 2010

Ik kwam er net achter dat ik de afgelopen weken heel wat doelen van het Day Zero Project heb voltooid. Tijd dus voor een update.

Sinds ik op vrijdag standaard vrij ben, heb ik meer tijd voor leuke dagjes weg. Een van de eerste vrije vrijdagen besloot ik met mijn moeder een dagje Amsterdam te doen. Omdat ook zij nog nooit in het Anne Frankhuis was geweest, vonden we het de ultieme gelegenheid om dat eens met een bezoekje te vereren. Gelijk ook weer een doel behaald… We hoefden gelukkig niet al te lang in de rij gestaan en hebben er ongeveer twee uur over gedaan om het hele huis te doorlopen. Ik vond het indrukwekkend en zeer de moeite waard. Echt iets wat je een keer gezien moet hebben.

Het doel ‘bezoek Antwerpen’ voltooide ik begin november met vriendinnetje S. Het was erg gezellig, ik heb Sintinkopen gedaan en nieuwe kleding geshopt. Ondanks dat we op de terugweg het parkeerterrein waar de auto stond niet meer konden vinden en daardoor drie kwartier hebben moeten lopen was het een zeer geslaagde dag! Antwerpen heeft zulke leuke winkeltjes en cafeetjes, ik kan er geen genoeg van krijgen.

De zaterdag voor Sinterklaas had vriendje een verrassing. Ik was met vriendinnen naar de film De Eetclub geweest en hij had geregeld dat we meteen daarna terecht konden bij winebar Jiu Nu. Mocht je in of rond Eindhoven wonen en een keer een speciaal etentje willen (en houd je van wijn), dan is het echt een aanrader. We hadden een vier gangen verrassingsmenu gekozen en bij elke gang werd een verschillende wijn geserveerd. Achteraf was ik blij dat we voor de halve in plaats van de hele glazen hadden gekozen, want het sloeg behoorlijk aan 😉 Maar het eten was speciaal en verrukkelijk!

Genoeg reclame. Op 5 december was het tijd voor doel 55: de film Alles is Liefde. Een geweldige film die het Sinterklaasgevoel flink aanwakkert. Het was het begin van een gezellige middag en – uiteraard – avond. Lees er meer over in deze blog

De doelen 72 en 73, respectievelijk ‘schaf een citruspers aan’ en ‘bak pepernoten rond Sinterklaas’ zijn inmiddels ook vervuld. De pepernoten bakte ik een week voor pakjesavond al en de citruspers had de Goedheiligman zelf meegebracht uit Spanje.

Last but not least, een van de laatste doelen van de lijst, ‘vier kerst met een echte boom’. Hoewel vriendje een nepperd had die nu op zolder stof staat te vangen, vond ik het wel zo leuk om de eerste keer in ons nieuwe huis kerst te vieren met een echte boom. En woensdag gingen we op zoek naar een geschikte. Lees hier meer!

Dat zijn dus weer zeven doelen erbij en 35 euro voor de pot. Ik wil nog wel even een bekentenisje doen. Doel 17 luidde oorspronkelijk ‘Neem deel aan tenminste 3 lessen Zumba. Waarom ik er ooit voor gekozen heb dat uit te proberen weet ik niet precies, maar Zumba gaat ‘m niet worden. Gelukkig is er een andere les waar ik bij de sportschool van de week kennis heb gemaakt: XCO. Voor degenen die geen idee hebben waar ik het over heb, lees er hier meer over. De eerste les was behoorlijk wennen, maar ook erg leuk. Het zullen dus wel meer dan drie lessen worden verwacht ik…

1 reactie

  • Reply Annouska 12 december 2010 at 12:47

    Je bent op de goede weg als ik zo lees hihi.. Vaak zijn het ook doelen die je onbewust behaald en later pas aan denkt. Maar dat zijn juist de leukste als je dan beseft dat je ze al behaald hebt. 😀

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.