CHALLENGE

Day Zero update: 25% voltooid!

2 april 2011

Heel eerlijk moet ik toegeven dat ik er niet altijd even bewust mee bezig ben geweest: het 101 doelen project dat ik in november 2010 ben gestart. Ik heb mijn doelenlijst er net weer even bij gepakt en kon tot mijn grote verrassing toch alweer een aantal dingen groen maken. In totaal heb ik nu 25 van de 101 doelen behaald. Voor de rekenaars onder ons betekent dat dat ik nu op ongeveer een kwart zit van alle doelen die ik in 1001 dagen bereikt wil hebben. Dat verloopt dus toch voorspoedig!

Van sommigen die mijn lijst bekeken hebben kreeg ik de kritiek dat sommige doelen wel erg algemeen of vaag gesteld zijn. Denk aan: eet meer fruit, kook minder uit een pakje, etc. Ik ben het daarmee eens en daarom ga ik de doelen wat meer concretiseren. Voor sommige doelen zal dat betekenen dat ze wat onderwerp betreft ongeveer hetzelfde blijven, maar voor sommige zal ik een geheel ander doel verzinnen. Mochten jullie leuke ideeën hebben voor een doel, reageer dan even op deze blog en wie weet neem ik het op in mijn lijst.

Nu op naar de volgende 25 behaalde doelen!

2 Comments

 • Reply Gertjan 4 april 2011 at 20:16

  Ik ben benieuwd of je alles haalt in 1001 dagen :). Wanneer is een sprookjesbruiloft eigenlijk een echte sprookjesbruiloft?

  • Reply Monique 4 april 2011 at 20:59

   Anders ik wel! Maar we gaan ervoor… Dat doel is, net als een aantal anderen, natuurlijk erg subjectief. Maar het gaat er eigenlijk om dat ik de bruiloft ga meemaken die ik voor ogen heb 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.