CHALLENGE

100 Happy Mama Days Challenge – De aftrap!

1 september 2014

happymamadaysklein

Het is vandaag 1 september en dat betekent dat de 100 Happy Mama Days Challenge van start gaat! Ik heb er heel veel zin in, maar deze challenge is natuurlijk niets zonder enthousiaste mama’s die met me meedoen. En dat zijn jullie! Iedereen die me al via mijn blog, Instagram, Twitter of Facebook heeft laten weten de uitdaging aan te gaan, ontzettend bedankt!

Overigens is de startdatum van 1 september niet bindend hoor. Ik vind het zelf leuk en makkelijk om een ‘officiële’ startdatum aan te houden en heb er daarom een in het leven geroepen, maar als jij graag wat later wil beginnen (of als je deze challenge pas later ontdekt en graag mee wil doen) is dat helemaal prima. Je houdt dan (als je dat wilt) gewoon zelf de telling van de dagen bij.

Op welke manier je meedoet bepaal je trouwens ook helemaal zelf. Je kunt je foto’s delen via Instagram en/of Twitter (met hashtag #100happymamadays), je eigen blog, of uitsluitend in de (besloten) Facebookgroep die ik speciaal voor deze challenge heb aangemaakt. En wil je jouw foto’s liever helemaal voor jezelf houden, maar wel meekijken en geïnspireerd raken door de andere mama’s die deelnemen? Dan is dat ook geen enkel probleem. Doe dus waar jij je goed bij voelt!

Vandaag is dus de ‘officiële’ aftrap. Welke foto ik ga plaatsen weet ik bij het schrijven van dit artikel nog niet, maar het zal er zeker een zijn van een genietmomentje. De eerste van de hopelijk vele die zullen volgen!

Zo lang als de challenge loopt zal er elke maandag een artikel op mijn blog verschijnen met foto’s, inspiratie en een update over de voortgang van de challenge. Ik wens alle deelnemende mama’s heel veel succes en plezier en ben natuurlijk super benieuwd naar alle foto’s!

7 Comments

 • Reply Jessy 1 september 2014 at 08:40

  Heel erg leuk! Heb me aangemeld voor de Facebook groep. 7 september ben ik uitgerekend dus hoop dat deze challenge helpt om ook in de komende drukke kraamperiode goed bewust te genieten!

  • Reply Monique 1 september 2014 at 15:58

   Heel leuk Jessy, welkom! Heel veel succes en plezier 🙂 Super speciaal dat je zo dicht bij de uitgerekende datum zit en je de genietmomentjes tijdens je kraamperiode gaat vastleggen!

 • Reply Marieke 1 september 2014 at 12:48

  Helemaal leuk! Ik zag het al eens voorbij komen bij je, zelf ga ik niet mee doen als het om plaatsen/bijhouden gaat. Maar ik ga wel zelf meedoen om er zo hopelijk een prachtig fotoboekje van te kunnen maken. Dus ik blijf het zeker volgen hier!

  Succes en bovenal heel veel plezier!

  • Reply Monique 1 september 2014 at 16:00

   Super zeg! Heel leuk idee om er aan het eind een mooi fotoboekje van te maken 🙂 Jij ook heel veel succes en plezier gewenst!

 • Reply Cindy Kneefel-Hendriks 1 september 2014 at 15:39

  Leuk!! Ik heb me aangemeld voor de faceboekgroep en ga zeker meedoen! De eerste bijdrage is al een feit 🙂

  • Reply Monique 1 september 2014 at 16:01

   Ik heb je aanmelding gezien en ook je eerste bijdrage 🙂 Heel leuk! Veel succes en plezier gewenst!

 • Reply Marielle 1 september 2014 at 17:06

  Hoi Monique,

  Sinds enkele maanden volg ik je blog en youtube kanaal. Je artikelen en filmpjes vind ik altijd erg leuk. Het is erg jammer dat ik vandaag zie dat je niet mee doet aan ‘Echte moeders’. Maar daar zul je ongetwijfeld een goede reden voor hebben. Ik blijf je in iedergeval volgen.

  Liefs Mariëlle

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.