BOEK

VakantieSmoeltjesSchrift (+ win!) *

4 juli 2019

Twee jaar geleden was ik erg enthousiast over het KleuterSmoeltjesSchrift. Lise vindt het nog steeds heel leuk om dat samen met ons in te vullen. Met de nieuwste versie van het invulboek, het VakantieSmoeltjesSchrift, kan je kind nu ook op vakantie of tijdens een logeerpartij alle belevenissen, gedachten en emoties kwijt. Zo sluit je elke vakantiedag af met een smile! Ik vertel je er alles over én ik mag een exemplaar weggeven

VakantieSmoeltjesSchrift

Het VakantieSmoeltjesSchrift biedt ruimte voor drie vakanties van 1 tot 3 weken, drie weekendjes weg en vier dagjes uit. Dat is alles bij elkaar ruim voldoende voor minstens een jaar vakantieplezier.

Voorpret

Vakanties en andere leuke uitstapjes beginnen natuurlijk, ook voor kinderen, met voorpret. Op de speciale voorpretpagina’s kan je kind van alles kwijt over de reis die binnenkort gaat komen. Er staan vragen als ‘waar ga je heen?’, ‘hoe ver is het rijden?’ en ‘met welk vervoermiddel ga je?’. Je kind kan zelfs lijstjes maken met wat er allemaal mee moet en wat de plannen zijn. En natuurlijk mag ook een aftelkalender niet ontbreken. Daarmee kan je kind zelf bijhouden hoe lang het nog duurt voor het eindelijk zover is.

Vakantiepret

Eenmaal op vakantie kan het grote genieten natuurlijk pas echt beginnen. Voor elke vakantiedag is er een pagina met korte vragen over wat je kind die dag beleefd heeft en hoe het zich voelde. Maar er zijn niet alleen vragen te beantwoorden. Zo moet je kind bijvoorbeeld een plattegrond tekenen van de accommodatie, of woorden vertalen in de taal van het vakantieland. Ook zijn er spelletjes, moppen en is er informatie over heimwee. Er is voldoende ruimte om dingen in te plakken en op te schrijven en daarmee maak je van het VakantieSmoeltjesSchrift een super leuke herinnering voor later.

Wat vinden wij ervan?

Lise herkende het boekje meteen en kon niet wachten het samen in te vullen. We hebben het meegenomen toen we een midweek naar Zeeland gingen. Elke avond heeft ze daar samen met ons een pagina ingevuld. Oudere kinderen kunnen natuurlijk zelf de dingen opschrijven die ze hebben gedaan en beleefd. Jongere kinderen kunnen prima zelf de smiley omcirkelen die hun gevoel het beste weergeeft en een mooie tekening maken. Waar tekst geschreven moet worden kun je daar als ouder natuurlijk bij helpen. Erg leuk om zo aan het eind van de vakantiedag te horen wat je kind helemaal grappig of verrassend vond, of waar hij of zij trots op is.

Win een VakantieSmoeltjesSchrift!

Zoals ik al aankondigde mag ik iemand blij maken met een VakantieSmoeltjesSchrift. Ik hoop dat het op tijd bij de winnaar komt zodat het nog mee kan op vakantie!

Wat moet je doen om kans te maken?

– Like de Facebookpagina van Moonoloog
– Laat onder de Facebookpost die hoort bij deze winactie een reactie achter en tag daarin iemand die dit boekje ook geweldig zou vinden
– Let op: heb je geen Facebookaccount en wil je toch kans maken op de prijs, dan volstaat het een reactie achter te laten onder deze blogpost. Ik vertrouw erop dat jullie hier eerlijk in zijn 
– Moonoloog volgen op Instagram en/of het delen van de actie op social media is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd.

Je kunt meedoen tot en met 12 juli 2019. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina en ontvangt persoonlijk bericht.

Veel succes!

Geen zin om te wachten tot de uitslag van de winactie, of heb je misgegrepen? Het VakantieSmoeltjesSchrift kost €14,50 en is onder andere verkrijgbaar via Bol.com.

Neem jij vaak de tijd om samen met je kind de dag door te nemen?

1 reactie

  • Reply Marian B 4 juli 2019 at 10:44

    Leuk om met mijn zoontje te doen. Het is ook meteen een soort verwerking/verslag en afsluiting van een leuke vakantiedag. Dit zal hij leuk vinden en het geeft ook meteen wat rust aan het eind van de dag.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.