BLOGGEN

Spam je Blog! #2

23 juni 2015

spam je blog

De vorige Spam je Blog dateert al van een hele tijd geleden. Meer dan een half jaar om precies te zijn! Omdat het volgens mij altijd leuk is om leuke blogs en interessante artikelen te ontdekken én zelf nieuwe bezoekers naar je blog te trekken, hierbij een nieuwe ‘Spam je Blog’-oproep.

Wat is de bedoeling?

Het komt eigenlijk neer op lekker ongegeneerd reclame maken. Laat een reactie achter onder dit artikel en beschrijf daarin wat je blog is, waarover je blogt en welke van je (recente) blogartikelen je graag onder de aandacht zou willen brengen en waarom.

Tegenprestatie

Als soort van kleine tegenprestatie vind ik het leuk als je ook even in je reactie zet hoe je ooit op mijn blog terecht bent gekomen, hoe lang je me al volgt en waarover je graag leest. Onderwerpsuggesties voor nieuwe artikelen zijn altijd zeer welkom! Doe je het liever niet openbaar, dan kun je me ook altijd even een mailtje sturen.

Let op: het is enkel toegestaan blogs te promoten. (Links naar) websites, acties of andere reclame-uitingen zullen worden verwijderd.

bedankt

26 Comments

 • Reply Vlijtig Liesje 23 juni 2015 at 11:31

  Leuk! Ik spam graag mijn blog huisvlijt op http://www.huisvlijt.com. Ik schrijf daar over alles waarmee ik te maken krijg als moeder van vijf kinderen. En dat is nogal wat.

 • Reply Sylvie 23 juni 2015 at 13:18

  Leuk! In ben ongeveer drie maanden geleden op je blog terecht gekomen via Instagram, en vind vooral je persoonlijke artikelen leuk! Ik merk dat dat ook de artikelen zijn die op mijn blog het meest gelezen worden, zo was dit artikel laatst een grote hit:

  http://cestsylvie.nl/vijf-redenen-waarom-ludo-en-ik-eigenlijk-niet-bij-elkaar-passen/

  Eigenlijk zijn we volgens mij allemaal gewoon heel nieuwsgierig naar elkaar 🙂

  Liefs, Sylvie

 • Reply melissa 23 juni 2015 at 17:25

  Een maand geleden ben ik gestart met mijn blog, ik schrijf over make- up, fashion, life style, food.

  http://mejuicychoose.weebly.com

 • Reply Lauryn 23 juni 2015 at 17:46

  Hi! Ik ben Lauryn en ik blog graag over Fashion en Beauty. Dat doe ik op http://www.regardslauryn.nl (of klink simpelweg op mijn naam) Zelf ben ik op moonoloog terecht gekomen via Facebook!

 • Reply lara 23 juni 2015 at 18:29

  super gaaf! ik ben net voor de eerste keer op je blog gekomen via de facebookpagina spam je blog. ik vind de diy blogjes wel leuk 🙂

  https://thatssofresh.wordpress.com/2015/06/23/throwback/
  mijn nieuwste throwback blog zou wel leuk zijn om uit te lichten 🙂

  groetjes lara xx

 • Reply Lindsey Beljaars 23 juni 2015 at 18:44

  Wat lief dat we even mogen spammen! Mijn naam is Lindsey Beljaars (21) en ik schrijf op mijn blog voornamelijk over beauty. Hiernaast post ik ook fotoverslagen van stedentripjes die ik maak of festivals die ik bezoek! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt en een reactie achterlaat, zo kan ik ook jouw blog een bezoekje brengen x

 • Reply Cindy 23 juni 2015 at 18:54

  Wat leuk!! En wat goed getimed! M’n man en ik zijn niet zo lang geleden met onze blog All in One Family dus extra aandacht is erg fijn!
  We bloggen over ons zoontje Jayden en alles wat ons in het dagelijks leven bezighoud.
  In de rubriek “van prematuur tot dreumes” vertel ik Jayden zijn verhaal. Dat is verdiend van mij wel extra aandacht.

  Moonoloog.nl volg ik al sinds het begin van mijn zwangerschap bijna 2 jaar geleden. Ik vond je zwangerschapsupdates zo leuk dat ik ben blijven plakken bij je!

 • Reply Dionne 23 juni 2015 at 18:59

  http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 • Reply mieke 23 juni 2015 at 19:49

  Leuk! Ik blog nu ruim een half jaar en heb sinds deze week een nieuwe site http://www.mieksmind.nl/ Van DIY, OOTD en photodiary’s tot reviews en leuke artikelen. Neem eens een kijkje! Ik ken je blog nog maar net door je post op facebook.

 • Reply HK 23 juni 2015 at 19:58

  Wij zijn net begonnen met bloggen en gaan het vooral houden over lifestyle, maar ook veel andere dingen.

  http://www.xpeaceoflife.wordpress.com

  🙂

 • Reply Marijke 23 juni 2015 at 20:13

  Om te beginnen eerst maar hoe ik op je blog ben gekomen. Via de Facebookgroep waar we beiden lid van zijn, en ik heb je feedback mogen geven op je blog. En natuurlijk mogen ontvangen.
  Je persoonlijke artikelen zoals laatst de update over je studie vind ik zelf altijd het leukst.

  Mijn eigen blog MMopvrijdag schrijf ik wat we meemaken met ons gezin. Mijn leukste serie op mijn blog is “Mama …. doet boodschappen”. Deze is ontstaan nadat ik zelf de boodschappen ben gaan bijhouden.

 • Reply Miss Mags 23 juni 2015 at 20:36

  Wil ook wel even mijn blog spammen. Sinds 28 februari moeder van een tweeling dus ook sinds die tijd is mijn blog eigenlijk meer een mamablog geworden.

  http://www.topmuurstickers.nl

 • Reply Minke 23 juni 2015 at 20:41

  Ik volg je al erg lang haha. Vind het leuk om persoonlijke artikelen te lezen of reviews als we iets nieuws nodig hebben.

  Mijjn blog gaat over geloof, kids en een hoop liefde. Laatste artikel is een inspiratie artikel voor de nieuwe kamer van ons zoontje. Ik deel er ook reviews van kookboeken, voor ieder budget en soms specifiek voor kinderen. Eten moeten we toch, dan liefst ook iets dat lekker is :).

 • Reply Marjon 23 juni 2015 at 21:18

  Ik ben via Instagram op je blog terecht gekomen. Ik lees je blogs geregeld en vooral persoonlijke stukjes vind ik leuk.
  Ik blog sinds januari. Ik schrijf twee keer per week een blogje… Over de dagelijkse zaken, een kijkje in mijn leven als moeder van 2 en juf.

 • Reply rochella 23 juni 2015 at 21:48

  Wat leuk! Ik blog nu ruim een half jaartje over mijn lifestyle, lookbooks, fashion en korte interviews die ik houd met bekende Nederlanders of Nederlandse mode designers. Ik volg je al een tijdje op Facebook. Mijn blog: http://www.fashionme.nu

 • Reply janske 23 juni 2015 at 21:52

  Ik weet niet meer precies hoe ik op je blog terecht ben gekomen, ik denk via Bloglovin’ of via een andere blog. Ik vond het wel leuk dat je ook in Eindhoven woont en je blogt over interessante dingen, dus was ik snel een volger 😉

  Ik heb sinds een paar jaar een blog waarin ik tegenwoordig vooral blog over mijn leven als mama, reviews, kinderkleertjes en alles wat me bezighoud. Ik vind vanalles leuk, dus probeer ook op mijn blog te variëren van onderwerpen.

  Een artikel wat het erg goed deed was mijn bevallingsverhaal (3-delig) waarin ik alles open en bloot met een humoristisch tintje mijn hele bevalling heb omschreven. Je kunt hem hier lezen –> https://jansyluvzu.wordpress.com/2014/10/15/daar-ben-je-dan-mijn-bevalling-deel-1/

  En nieuwe volgers zijn natuurlijk altijd ontzettend welkom 🙂

 • Reply Karin 24 juni 2015 at 11:29

  Hoi Monique,
  Ik volg je al bijna een jaar, ik heb je blog ontdekt via de suggesties van Bloglovin. Een paar keer per week kom ik een kijkje nemen.
  Ik blog zelf op http://www.omagazijn.nl, waar ik speciaal voor opa’s en oma’s schrijf over spelletjes, voorlezen en uitstapjes voor de kleinkinderen.

 • Reply nicoline 24 juni 2015 at 14:19

  Leuk! Altijd handig voor een beginnende blogger!
  Ik blog op http://www.mapetitecherie.nl. Hier schrijf ik vooral over het moederschap, lifestyle en ons leven. Kom een kijkje nemen zou ik zeggen!

  • Reply nicoline 24 juni 2015 at 14:20

   Ik vergat aan te geven dat ik je heb gevonden via je video’s op youtube. Ik lees graag over het moeder zijn, hoe je dingen aanpakt met Lise.

 • Reply Buitengewoon Uniek 24 juni 2015 at 15:02

  Ik ben je filmpjes ongeveer een klein jaartje geleden beginnen kijken doordat ik wat aan het doorklikken was op YouTube. Ik was helemaal niet op zoek naar mama/baby/kinder-filmpjes of artikelen. maar ik vond de jouwe zo leuk, spontaan en zelfs interessant dat ik ben blijven kijken en ook de oudere filmpjes en artikelen uitgespit heb.

  Ik persoonlijk vind de ‘Snapshot Sunday’-artikelen en de vlogs het allerleukst!

  Mijn blog gaat over iets helemaal anders. Namelijk over hoe ik de weg zoek in mijn leven naar een match tussen mijn gevoel en mijn lichaam. Ik ben een jongen geboren in het lichaam van een meisje en wil die zoektocht graag met jullie delen.
  Voorlopig blog ik voornamelijk over dingen die ik meemaak, stappen die ik zet en tips die ik heb, afgewisseld met af en toe een tag om het net iets luchter te maken en om jullie een andere kijk in mijn leven te geven.
  Hoe mijn blog heet? http://www.buitengewoonuniek.wordpress.com
  Eigenlijk nu ik mijn tekst hier zo zie staan gaat mijn blog niet over iets helemaal anders, het gaat over het leven net zoals bij jou.

  Bedankt dat wij hier allemaal even gebruik mogen maken van jouw plaatsje op het World Wide Web, dankjewel!

 • Reply Nicky 24 juni 2015 at 20:28

  Hoi Monique (en lezers van Moonoloog!), ik ben Nicky. Ik ben vorige maand begonnen met bloggen op http://www.projectapart.nl. Ik wil schrijven over lifestyle, kids & moms, fotografie en interieur. Eigenlijk alles dus wat mij inspireert en daarmee hoop ik ook mijn lezers te inspireren.

  Vandaag heb ik een artikel gepost over een fotoshoot die ik heb gedaan samen met een zwangere vriendin, en vorige week ben ik begonnen met een serie artikelen over mijn verbouwde huis. De keuken en de eetkamer heb ik nu laten zien.

  Ik vind het leuk als je mij gaat volgen (kan ook via Bloglovin’) en ik ga zeker ook alle andere blogs bekijken die hier spammen 🙂

 • Reply Nicky 24 juni 2015 at 21:13

  Owja, en ik ken je blog al een jaar of twee. We waren allebei zwanger. Jij van Lise en ik van Vera. Ik vind het zo ontzettend leuk om de ontwikkelingen van Lise te zien! Je hebt een mooie dochter 🙂

 • Reply Petra van Leukemoeders.nl 25 juni 2015 at 18:40

  Leuke Moeders is in maart 2014 begonnen als creatieve uitlaatklep van mij om tips, nieuwtjes en inspiratie te delen over beauty, lifestyle, huis en tuin, leuke uitjes en nog veel meer. Ik blog graag en lees ook graag andere blogs.

  Mijn laatste blog artikel is: wat als echte vrouwen Victoria Secret badpakken dragen?

  En ik volg je sinds vandaag! 🙂

 • Reply Elisar 26 juni 2015 at 01:16

  Leuk! Ik heb een fashion, beauty & lifestyle blog: http://www.fabeli.nl 🙂

 • Reply Miss Mags 27 juni 2015 at 16:00

  Sorry zie nu pas dat mijn eerdere reactie een andere URL bevat.

  Mijn blog is http://www.missmags.nl

 • Reply Simovic-Vuceljic Natasa 27 juni 2015 at 21:17

  Spam je blog artikelen: daar doe ik met alle plezier aan mee 🙂
  Ik ben Natasa, een twintiger die 3 jaar geleden haar hele leven omgooide. Geboren en opgegroeid in Antwerpen met Servische ouders en beslist om in 2012 alles achter te laten en een huisje te bouwen samen met mijn echtgenoot in Montenegro 🙂 Ik ben fulltime bloggende huisvrouw met een eigen visie op de wereld.
  Mijn blog “Time to live” is mijn online uitlaatklep,wishlist,kladblok en ga zo maar door. Ik schrijf vooral over fashion gevolgd door homedecoratie tips, reviews van boeken/films/series en vooral over mezelf, over hetgeen wat met mij gebeurt of aangaat.
  Je blog heb ik via de suggesties op Bloglovin’ gevonden 🙂 Ik had enkele artikels gelezen en ben je daarna beginnen volgen. Je hebt een geweldig leuke blog en zeker voor moeders is dit een superhandige blog. Ik weet waar ik later moet zijn als ik zelf kindjes heb 🙂

  Kom zeker eens een kijkje nemen op https://timetolivex.wordpress.com and enjoy!

  Liefs! x

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.