BLOGGEN WINNEN

Mamablogger Paashop | 45 x kans op een mooie prijs!

1 april 2017

De laatste keer dat ik meedeed aan een bloghop was afgelopen Sinterklaas. Nu Pasen in aantocht is, wordt er onder mamabloggers opnieuw een leuke hop georganiseerd: de Paashop! Dit keer zijn er maar liefst 45 enthousiaste bloggers die deelnemen. Dat betekent 45 (nieuwe) blogs om te ontdekken en ook 45 winacties waarbij je kans maakt op een mooie prijs. Ook ik heb weer een leuke actie voor jullie in petto… Hop je weer gezellig mee?

Paashop

Misschien heb je via social media al het een en ander voorbij zien komen over de Paashop. En anders ben je misschien op mijn blog terecht gekomen via de blog van Ellen, waar je trouwens toffe houten piraten poppetjes van Le Toy Van kunt winnen. Bedankt voor het doorlinken, Ellen! Mocht het je allemaal nog niet helemaal duidelijk zijn, dan volgt hieronder een korte uitleg:

De Paashop is een bloghop, waarbij je – letterlijk – van de ene naar de andere blog ‘hopt’. Als een echt Paashaasje dus. Je zult blogs tegenkomen die je al kende, maar ook compleet nieuwe die misschien wel direct je aandacht trekken en je dus meteen aan je favorietenlijstje kunt toevoegen. Om het allemaal nog eens extra feestelijk te maken kun je bij elke deelnemende blog een prijs winnen. De blogger heeft zelf een mooie prijs geregeld, dus je komt van alles tegen. De bloghop en dus ook de winacties lopen van 1 april tot en met 8 april 2017. Welke prijs ik voor je in petto heb lees je verderop. En tenslotte verwijs ik je door naar de blogger naar wie je verder mag ‘hoppen’.

Over Moonoloog.nl

Ben je voor het eerst op mijn blog beland, dan zal ik je kort wat vertellen over mezelf en over mijn blog Moonoloog.nl. Ik ben Monique, een 32-jarige Brabantse. Ik ben getrouwd met M en samen hebben wij een dochter, Lise (3 jaar) en een zoon, Quinn (5 maanden). Ik blog in totaal al bijna 8 jaar maar tijdens de zwangerschap van Lise ben ik het serieuzer gaan aanpakken. Inmiddels worden mijn schrijfsels maandelijks door meer dan 10.000 bezoekers gelezen. Iets waar ik best een beetje trots op ben!

Ik schrijf over alle dingen die ik als moeder met jonge kinderen tegenkom en de moeite waard vind om te delen. Dat kunnen zaken zijn die met opvoeding te maken hebben, mooie producten of webshops die ik aanraad, tips & tricks en dingen waar ik zelf tegenaan loop. Daarnaast geef ik mijn lezers een kijkje in mijn eigen leven. Mijn struggles en succesmomenten als moeder, brieven aan mijn kinderen, updates over hun ontwikkeling, mijn strijd tegen de (zwangerschaps)kilo’s, shopuitspattingen en in de Snapshot Sunday een samenvatting van onze afgelopen week in foto’s. Van alles wat dus! Ik hou ervan andere (aanstaande) moeders te inspireren én te informeren. Ik zou het natuurlijk heel leuk vinden als je vanaf vandaag wat vaker gezellig een kijkje komt nemen.

Wat kun je winnen?

En dan nu waar het natuurlijk OOK een beetje om gaat in deze Paashop. De winactie! Ik ben heel blij met de prijs die ik mag weggeven. Aangezien (de meeste) vrouwen van sieraden houden, komt deze prijs hoe dan ook van pas. Of je nou iets moois kiest voor jezelf, of er een passend cadeautje voor een ander mee uitzoekt. In samenwerking met Names4Ever.nl geef ik 25 euro shoptegoed weg, die je vrij mag besteden in de webshop! Je vindt er mamasieraden, naamkettingen, infinitysieraden en nog veel meer. Voor elk wat wils 🙂

Wat moet je doen om kans te maken op deze mooie prijs? Ik vraag je een reactie mét geldig e-mailadres achter te laten onder dit artikel. Ik vind het leuk als je me laat weten wat jij met het shoptegoed zou doen. Deze winactie verschijnt ook op mijn Facebookpagina. Tag je daar iemand die je op de hoogte wilt brengen van deze leuke actie en de Paashop in het algemeen, dan levert je dat een extra winkans op. (Let op: om kans te maken op de prijs is enkel meedoen via Facebook niet voldoende. Laat dus altijd een reactie achter onder het artikel op de blog!)

Zoals gezegd kun je meedoen aan de winactie tot en met 8 april aanstaande. Op 9 april selecteer ik een winnaar, die ik bekendmaak op mijn Facebookpagina en ik ook nog persoonlijk contacteer per e-mail. Vul dus altijd een geldig e-mailadres in bij je reactie!

En nu is het tijd om verder te hoppen naar…

Met veel plezier geef ik nu het stokje door aan Cassandra. Moeder van een dochter en eigenaar van een persoonlijk lifestyle en mama magazine, door en voor moeders met ambitie. Naast persoonlijke verhalen lees je er over (kinder)mode, beauty en interieur. Uiteraard heeft ook Cassandra een toffe winactie voor je in petto. Bij haar maak je namelijk kans op de Eyes Ultimate oogcrème van Olaz. Ik zou dus zeker even een kijkje nemen als ik jou was!

Rest mij nog een woord van dank aan de organisator van deze hop: Yvonne!

Veel plezier met deze Paashop! En o ja, vergeet niet een reactie achter te laten om deel te nemen aan mijn winactie voordat je verder hopt! 

61 Comments

 • Reply Danielle 1 april 2017 at 06:32

  Hoi, gezellig zo’n paashop en hierdoor nieuwe blogs ontdekken 👍
  Ik zou mezelf gewoon lekker verwennen met deze cadeaubon. Lijkt me heerlijk 😄

 • Reply Linda Raaijmakers 1 april 2017 at 07:26

  Ik zou een leuke ketting scoren ofzo om mijn zus te verrassen met een sieraad met de naam van haar dochtertje Tess 😀

 • Reply Mirjam 1 april 2017 at 08:26

  Mooie winactie! Ik heb er zelf ook al iets moois vandaan 🙂 – ik hop gezellig weer even verder.

 • Reply Marina 1 april 2017 at 08:28

  Oe, leuk een paashop! Ik doe graag mee met de winactie. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe, mooie sieraden!

  Liefs, Marina

 • Reply Christine 1 april 2017 at 08:54

  Ik doe graag mee! Ik zou er iets leuks voor mezelf voor kopen 🙂

 • Reply Kim van de Meulengraaf 1 april 2017 at 08:56

  Wat leuk dat je meedoet met de bloghop, geniet van de (nieuwe) lezers dankzij de hop! Zo ben ik hier ook gekomen. En wha wat een gave prijs, i like! I love infinity sieraden en moeder kind sieraden, dus zou naar hartelust kunnen shoppen

 • Reply Wendy Van De Reyd 1 april 2017 at 09:24

  Heb ze al zien verschijnen en vind het echt unieke prijzen ,zeker als fiere mama wil je dit zeker winnen met de naam van je kids erop

 • Reply Majonne Twigt 1 april 2017 at 09:27

  Ik had ooit prachtige bedels van Names4ever speciaal voor mijn ontworpen. Helaas ben ik die kwijt geraakt. Zou die dan ook graag vervangen met dit shoptegoed.

 • Reply Linda Meester 1 april 2017 at 11:28

  Veel plezier met verloten, ik hop door

 • Reply Mirjam 1 april 2017 at 11:30

  Hopper-de hop van de ene naar de ander mamablog! Wat een gave winactie heb jij! 25 euro shoptegoed van Names4Ever.nl. Dat willen mijn tweelingdochters Sterre en Nikki zeker wel. Hiermee wordt pasen echt een feest! Blij dat ik op jouw blog ben geweest. Heel veel succes gewenst!

 • Reply Jyoti Baldew 1 april 2017 at 12:21

  Leuke winactie! Ik kan nooit genoeg sieraden hebben, ik doe graag mee

 • Reply Amanda 1 april 2017 at 12:24

  Ik hop even langs! Veel plezier vandaag!

 • Reply Anna 1 april 2017 at 12:37

  Ik doe graag mee voor een mooie ketting met de naam van mijn dochter
  Facebook: An Na

 • Reply Essma 1 april 2017 at 13:05

  Leuke actie! Veel plezier iedereen! Ik hoef niets te winnen, maar vind deze blog wel altijd leuk. Ook dat ik via deze weg andere blogs kan ontdekken 🤗Succes! 😉

 • Reply Michael noo 1 april 2017 at 14:20

  Ik zou met dit shoptegoed mijn vriendin verrassen voor een mooie mama sieraad

 • Reply Rory 1 april 2017 at 14:22

  Mooie winactie en leuk geschreven Monique! Ik sla even over, maar wilde je even gedag zeggen. Liefs en fijn weekend!

 • Reply Marian Zw 1 april 2017 at 14:57

  Ik ben nog steeds op zoek naar een mooi armbandje, dus ik denk dat ik daarvoor ga kijken.

 • Reply Joyce 1 april 2017 at 15:45

  Leuk zeg! Ik zou wel raad weten met shoptegoed, dus ik doe graag mee! 🙂

 • Reply erika van Koert 1 april 2017 at 16:16

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor de Stamboom met geboortestenen van zilver

 • Reply marina 1 april 2017 at 18:04

  Wat leuk dat jullie dit organiseren. Ik doe graag mee voor een mooie ketting of armbandje. Daar zou ik dan de Namen van mijn kinderen in laten graveren. Zou ik echt leuk vinden.

 • Reply anne 1 april 2017 at 19:47

  nou en of wil ik hier kans op maken want ik ben geloof ik vandaag al overal ingetrapt want de zwitsal verf geur was nep dat ik in iedere geval wel relax bij komen wil en wel wil shoppen met het shop te goed

 • Reply Marange 1 april 2017 at 19:54

  Gaaf! Ik zou zo graag een infinty ketting willen voor mijn mama

 • Reply Anja 1 april 2017 at 20:35

  Gezellig dat ik hier ook even langs kom tijdens de hop. Wat ik ermee zou kopen? Ik heb nog geen flauw idee, ze hebben zo veel keuze…

 • Reply Meike 1 april 2017 at 20:49

  Leuke winactie. Het is nu al lastig kiezen wat ik zou kopen met het shoptegoed. Ik doe graag mee.

 • Reply Rianne Weerd 1 april 2017 at 21:23

  Leuk, ik denk dat ik met mijn dochtertje wat leuks ga uitzoeken op hun site!

 • Reply Margot 1 april 2017 at 21:26

  Gaaf! Ik doe mee 🙂

 • Reply Diana 2 april 2017 at 00:00

  Ik zou wat leuks uitzoeken voor mijn tweelingdochters! Hoewel ik het natuurlijk ook zelf kan gebruiken, het cliché gaat hier op: zodra je kinderen hebt koop je (bijna) nooit meer iets voor jezelf!

 • Reply Anita H. 2 april 2017 at 01:43

  Ik doe ook graag mee! En ik weet nog niet wat ik ga kiezen, mocht ik winnen.

 • Reply ellen 2 april 2017 at 08:08

  Leuke actie succes met de actie ik hop weer verder!

 • Reply Kristel 2 april 2017 at 09:33

  Leuk de paashop en ik hou van sieraden dus deze prijs vind ik helemaal geweldig 🙂

 • Reply Jikke 2 april 2017 at 10:59

  Klinkt misschien gek, maar die SOS armbanden lijken me enorm handig. Ik heb een heel avontuurlijk meisje, dat graag haar eigen wegen volgt. Hoe handig als ze mijn nummer op haar armbandje heeft staan.

 • Reply Renate 2 april 2017 at 11:18

  Ik doe mee!!

 • Reply Lucia 2 april 2017 at 14:43

  Oh, wat mooi! Die voetjes met een geboortesteen. Wat een goede keus om dit als cadeau te geven. I love it!!

 • Reply Anita te Gussinklo 2 april 2017 at 17:18

  Hopper de hop, ik hop naar je Facebook pagina om iemand te taggen.

 • Reply Marieke Flikweert 2 april 2017 at 18:06

  Ik doe heel erg graag mee met deze winactie! Superleuke prijs 🙂

 • Reply Moniek S 2 april 2017 at 21:13

  Ik doe mee, ik zou een mooie hanger uitzoeken met de naam van mijn dochter erop…

 • Reply lisanne bons 2 april 2017 at 23:17

  Ik ben zaterdagochtend begonnen met lezen van verschillende bloggs door deze actie en ben nog niet uitgelezen en het is nu al zondagavond. Super leuke actie waar ik graag aan mee doe. Ik zou graag iets leuks voor mij en mijn dochter kopen aangezien we met z’n 2tjes zijn. Ze is mijn hele 🌍. En dan komt dit shop te goed wel van pas.

 • Reply Manon Toemen 3 april 2017 at 11:11

  Grappig deze paashop!
  Ik doe graag mee en ik zou kiezen voor de zilveren familiehanger rond.
  Als ik zou winnen moeten we nog even wachten tot juni zodat de laatste zoon er ook bij op kan!

 • Reply Alyt van der Heide 3 april 2017 at 11:43

  Doe heel graag mee voor mijn 4 jarig meisje. Ze is heel stellig. Ze wil gaatjes in haar oren. En natwee weken bedenktijd wil ze het nog steeds. Heb op site van Names4Ever.nl gekeken en ze hebben zilveren oorbellen met eigen naam. Hoe tof zou dat voor mijn meisje zijn!

 • Reply Sharon de Ridder 3 april 2017 at 13:38

  Ik doe graag mee; wat een super leuke actie!

 • Reply cobi 3 april 2017 at 13:51

  Wauw wat leuk ik doe heel erg graag mee voor dat shoptegoed.

 • Reply Claudia Diependaal 3 april 2017 at 13:54

  Ze hebben zoveel moois daar bij Names 4-ever. Dus ik doe heel erg graag mee!

 • Reply Birgit 3 april 2017 at 15:32

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee!

 • Reply Celina 3 april 2017 at 17:09

  Ze hebben echt veel mooie dingen bij names4ever. Ik zou voor de bedelarmband met een bedeltje met haar naam voor mijn dochtertje gaan of het zilveren armbandje met naam. Ik ben er nog niet helemaal uit.

 • Reply Linda Smeets 3 april 2017 at 20:38

  Wat een leuke website en een mooi bijzonder assortiment! Ik doe graag mee en zou kiezen voor een geboortesteen in zilveren hanger, het voetjes model. Prachtig!

 • Reply Natasja keuter 3 april 2017 at 21:28

  Hallo wat leuk om kennis met je te maken.. vooral leuk mensen en bloggers te leren kennen via de paashop! Ik ben natasja .. moeder v aaliyah v 7 jaar oud.. we wonen nu nog met zn tweetjes, maar over 2 weken gaan we bij mn vriend inwonen😁 dat is een superfeestje, maar mega druk.. vooral voor de kleine meid heel veel indrukken. Wel lief deze actie ook. Ik zou vh tegoed een moeder dochter sieraad voor aaliyah kopen. Haar laten weten dat ze me niet kwijt is wanneer we bij mn vriend gaan wonen. Wil haar er mee laten weten dat ze er rijker op wordt met liefde v een persoon erbij❤

 • Reply Kreanimo 4 april 2017 at 09:03

  Leuk! Ik waag ook een kansje.

  Ik ben wat later dan de rest, ik ben zaterdag begonnen met de hop op mijn eigen blog en dan ergens stilgevallen en nog niet de kans gehad. Ziekenboek hier in huis! 😉
  Fijne dinsdag!

 • Reply Mientje Lok 4 april 2017 at 10:15

  Heel leuk! Ik maak graag kans!! 🙂

 • Reply Sonja 4 april 2017 at 10:24

  Ik doe graag mee! Mijn zoontje van nu 9 maanden heeft een aantal van mijn kettingen kapot getrokken, dus ik wil graag iets voor mezelf er mee kopen! 🙂

 • Reply melissa 4 april 2017 at 12:07

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee; een mooi sieraad voor mezelf zou zo leuk zijn. Ik denk aan een geboortesteen met zilver. Ik hop nu weer door in deze paashop. Fijne zonnige dag gewenst! Liefs melissa

 • Reply Iris 4 april 2017 at 14:08

  Ik doe graag mee met deze winactie, want ik wil de ketting met alleen de naam van mijn zoon vervangen door één met de namen van mijn beide kids, duimen maar

 • Reply Gera 4 april 2017 at 14:45

  Ik doe heel graag mee!

 • Reply Will 4 april 2017 at 21:57

  Wat een leuke winactie tijdens deze Paashop.
  Graag doe ik mee en denk dat ik een leuke naamketting ga kopen als ik mocht winnen.
  Ik volg je op Bloglovin, maar heb geen Facebook.
  Ik wens je een fijne Pasen en hopperdehop nu weer door.

 • Reply marieke 5 april 2017 at 14:39

  Leuke actie hier wil ik graag kan op maken. Er zijn veel leuke sieraden te koop in de webshop. Een mooie ketting of armband met een geboortesteentje is altijd goed of een Infinity sieraad. Lastige keuze gaat het worden.

 • Reply Marian B 5 april 2017 at 21:45

  Hop hop hop, wat leuk dat jullie dit organiseren. Wat een mooie prijs! Ik zoek nog een leuke naamhanger voor mijn dochter, heb er al eentje op het oog. Nu maar duimpjes draaien 😉

 • Reply Sharon de Ridder 6 april 2017 at 12:18

  Heel erg mooie armbanden bij Names4Ever! Ik maak graag kans op die fijne cadeaubon 🙂

 • Reply Marieke 6 april 2017 at 20:12

  Wat ontzettend leuk doe graag mee 🙂 ik zou denk ik voor een infinity armband of ketting gaan.

 • Reply Bodil 7 april 2017 at 20:17

  Zo, ik kom ook nog even gezellig langshoppen!
  Zelf doe ik niet mee aan de winactie, maar ik weet zeker dat je hier iemand heel blij mee gaat maken!
  Veel plezier nog!

 • Reply Marion Poeste Thomas 8 april 2017 at 08:04

  wauw ik maak heel graag kans 🙂 ook op facebook iemand getagd en het bericht gedeeld

 • Reply Liesbeth 8 april 2017 at 20:11

  Ik doe graag mee! Een mooi sieraad voor mijn petekindje zal het denk ik worden!

 • Reply Lieke 8 april 2017 at 21:36

  Ik doe super graag mee met deze winactie.
  Ik zou graag mee doen voor een hanger voor aan mijn ketting.

  Ik volg je op facebook (lieke van veen) en heb iemand getagd.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.