GASTBLOG

Even voorstellen: gastblogger Eke!

17 maart 2020

Met trots kan ik jullie vertellen dat er naast gastblogger Anneke, een tweede gastblogger gaat schrijven voor Moonoloog! Haar naam is Eke en je kent haar misschien al, omdat ze in het verleden al eens eerder gastblogs heeft geschreven. Maar nu gaan we op regelmatige basis samenwerken en zul je eens per maand een blog van haar hand voorbij zien komen. Over ouderschap, maar ook over andere leuke onderwerpen die jou hopelijk aanspreken! In deze eerste blog stelt Eke zich aan je voor.

Hoi,

Ik ben Eke, ergens in de dertig, getrouwd met Jeroen en moeder van twee fantastische jongetjes: Max (2014) en Storm (2018). Het afgelopen jaar heb ik voor Moonoloog al verschillende blogs geschreven over events die ik mocht bezoeken. Vanaf nu mag ik maandelijks schrijven en mij vaste gastblogger noemen van Moonoloog.

Ik werk vier dagen per week onder schooltijd bij een Bewindvoerderskantoor. Een ontzettend leuke, soms pittige, maar nooit saaie baan. Ik vind het ideaal dat ik Max naar school kan brengen en binnen vijf minuten op mijn werk ben. Om 15:00 uur sluit ik de computer af en fiets ik weer naar school om hem op te halen. Storm gaat vier dagen naar een gastouder in een gezin wat ontzettend gek op hem is.

Ik probeer tijd vrij te maken voor hobby’s. Dan vind ik het heerlijk om te bloggen of even lekker te tutten aan mijn make-up tafel, mijn rustpunt in ons mannenhuishouden 😉 Maar ik vind het ook heerlijk om op de bank te ploffen voor een avondje Netflix of een goed boek.

Sinds een aantal maanden probeer ik wekelijks te sporten in een Cross Fit Gym. Ik vind het verschrikkelijk, maar merk wel vooruitgang en ben weer supertrots als ik toch gegaan ben. Verder ben ik dol op lekker eten, High Tea ik graag met vriendinnen en vind ik het leuk dat we als gezin steeds meer kunnen ondernemen.

Ik hoop je in mijn gastblogs op een leuke, informatieve, eerlijke en grappige manier mee te nemen in de dingen die vrouwen bezighouden. Tot snel!

Liefs,
Eke

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.