GASTBLOG

Even voorstellen: gastblogger Anneke!

3 maart 2020

Na het een hele tijd zonder gastblogger te hebben gedaan, kan ik jullie met trots vertellen dat we een hele leuke nieuwe gastblogger mogen verwelkomen hier op Moonoloog. Haar naam is Anneke en in deze eerste blog stelt ze zich aan jullie voor. Je kunt vanaf nu minimaal eens per maand een leuke blog van haar verwachten. Over ouderschap, maar ook over andere onderwerpen waar ze graag over schrijft en waarvan we denken dat ze jou aanspreken. Ik geef haar het woord!

Lieve Allemaal,

Toen ik enige tijd geleden in Monique haar oproepje op Instagram voorbij zag komen dat zij opzoek was naar gastbloggers voor haar website werd ik meteen enthousiast!

Ik ben Anneke, ben 31 jaar en bijna vijf jaar getrouwd met Nick. Samen zijn wij papa en mama van ons prachtige wondertje (wondertje ja, want ze was er niet zomaar zullen we maar zeggen..) onze dochter Maan van drie jaar. Een heerlijke spring in het veld die de oren van je hoofd kletst, maar ook zeker een echte peuterpuber die zo af en toe haar buien heeft. Met zijn drieën wonen wij in Hellevoetsluis, een stad onder de rook van Rotterdam.

Naast mama zijn, werk ik 24 uur in de week als ambulant gezinsbegeleider. Dit houdt in dat ik bij gezinnen thuis kom om te helpen met een stukje opvoeding, financiën en praktische ondersteuning. Mijn specialisatie ligt op het stukje opvoedondersteuning en dan vooral kinderen en jongeren met autisme.

Mijn hobby’s zijn: sociale media (misschien wel iets te veel, maar ik noem het ook wel mijn ontspanningsmomentje). Ik vind het heerlijk om door woonwinkels te struinen of mooie pinboards aan te maken op Pinterest wat betreft styling en interieur. En nog leuker is het dan natuurlijk om hier je eigen draai aan te geven en deze inspiratie werkelijkheid te maken! Natuurlijk geniet ik ook van leuke dingen doen en op vakantie gaan met mijn gezin, wijntjes drinken en festivals met vriendinnen, spelletjesavonden en ik kom totaal tot rust wanneer ik een heerlijk ontspannen dagje heb in de wellness.

Maar waarom kom je nu dan bloggen op Moonoloog.nl?!
Ik heb zelf langere tijd een blog gehad op mijn eigen website Mamavanmaan.nl. Helaas kwam ik er niet meer aan toe om frequent iets te plaatsen en heb ik er afgelopen zomer voor gekozen om hiermee te stoppen en de site uit de lucht te halen. Achteraf best spijt van die keuze want de inspiratie is er altijd geweest.

Maar daar was Monique met haar oproep en zie hier mijn allereerste blog! Ik hoop dat ik al mijn inspiratie en creativiteit kwijt kan in de blogs die ik hier mag gaan schrijven en dat ik jullie als lezers natuurlijk leuk leesvoer kan geven! Ik hoor dan ook graag wat jullie er van vinden 😊

Mochten jullie het nou leuk vinden om meer van mij of mijn gezin te zien, volg me dan op mijn Instagram account @mamavanmaan.

Tot snel!

Liefs,
Anneke

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.