BLOGGEN

Bijna 1 jaar zzp’er… En dat vier ik met jullie! | Aankondiging winweek

29 september 2018

confetti

Het voelt als gisteren dat ik bij de KvK binnenstapte om iets te doen wat ik spannend vond maar ook ontzettend graag wilde: Moonoloog inschrijven als bedrijf. Maar we zijn inmiddels toch echt bijna een jaar verder. Aanstaande maandag is het 1 oktober en ben ik precies 1 jaar zzp’er. Ik heb besloten niet alleen die ene dag, maar de hele week een feestje te vieren. Samen met jullie!

Wat dat betekent? Ik ga een winweek organiseren. Vanaf maandag komt er hier elke ochtend een toffe winactie online. Met prijzen die dit keer eens niet gericht zijn op onze kids maar op jou! Want ik ben vast niet de enige die het tegenwoordig leuker vindt om te shoppen voor de kinderen dan voor mezelf.

Normaal gesproken post ik één artikel per dag, maar het kan zo zijn dat er in de winweek een enkele keer een tweede artikel online komt. Vandaag kun je er alvast aan wennen, want vanmiddag kun je nog een artikel verwachten met tips hoe je je huis herfstklaar maakt! Ik ga trouwens ook nog uitgebreid schrijven over mijn eerste jaar als zzp’er.

O ja, tot slot nog even over de making of van de foto bovenaan… Die was nogal hilarisch. In mijn hoofd had ik het perfecte plaatje. Ik wilde confetti wegblazen en vervolgens in een mooi wolkje van vrolijke confetti op de foto staan. Echter kon ik gisteren bij de Action geen standaard confetti vinden en werd het van die wat zwaardere glitterende tafelconfetti. Super mooi, alleen ‘vliegt’ dat net niet zo lekker. Met het gevolg dat op de helft van de foto’s niet eens te zien is dat het confetti is. Wegblazen was al helemaal geen doen, dus heb ik het handeltje maar de lucht in gegooid. Het heeft wat takes gekost maar deze foto is het beste wat we ervan konden maken. Haha! Weet je dat ook weer 😉

Doe jij gezellig mee aan mijn winacties volgende week? Ik heb er alvast super veel zin in!

1 reactie

  • Reply Marian B 29 september 2018 at 11:47

    Gefeliciteerd! Een jaar is inderdaad zo voorbij.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.