BLOGGEN LIJSTJE

5 x meest gelezen in 2015 tot nu toe!

31 maart 2015

top5bestgelezen

Eind vorig jaar maakte ik al eens een overzicht van de vijf meest gelezen artikelen op mijn blog in dat jaar. Inmiddels zitten we alweer ruimschoots in 2015 en was ik erg benieuwd welke nieuwe artikelen het dit jaar tot nu toe het beste doen. Ik maakte dus maar weer eens een top 5!

1. Primark Shoplog Januari

Dat shoplogs populair blijven, bewijst deze nummer 1. Het is trouwens niet zozeer een artikel, maar een video waarin ik mijn aankoopjes laat zien. Leuk om te zien dat er nog steeds vaak op gezocht en geklikt wordt!

2. 6 dingen die ik (bijna) nooit meer doe sinds ik moeder ben

Soms bedenk je een onderwerp voor een artikel waarvan je bij voorbaat al weet dat het vaak gelezen zal worden. Overigens bedenk ik mijn onderwerpen niet met die gedachte, maar het is natuurlijk altijd leuk als je schrijft over dingen die men ook daadwerkelijk wil lezen. Deze zes dingen die ik (bijna) nooit meer doe sinds ik moeder ben, werden als erg herkenbaar beschouwd door jullie. Leuk!

3. Top 10 babynamen 2014

Ik heb iets met namen en kon dan ook niet wachten tot de lijst met de populairste babynamen van het jaar weer uit zou komen. In januari van dit jaar was het zover en zette ik voor mijn blog de tien populairste jongens- en meisjesnamen op een rij. Met ook een linkje naar de tool waar je kon checken op welke plek de naam van je kindje of je eigen naam was geëindigd. Ik vond het erg leuk de reacties op het artikel te lezen.

4. Negenmaandenbeurs Highlights en korte video-impressie

Eind februari werd ik voor mijn blog uitgenodigd een bezoekje te brengen aan de Negenmaandenbeurs. Dat was echt ontzettend leuk! Ik zette de highlights op een rij, zocht een paar leuke foto’s uit en maakte er een uitgebreid artikel van. En ook nog een video om de sfeer op de beurs goed weer te kunnen geven. Leuk dat een artikel waar je veel tijd en energie in hebt gestopt, het zo goed blijkt te doen.

5. Ik ben jarig en Moonoloog heeft een zusje!

Deze had ik niet helemaal verwacht in het rijtje, maar blijkbaar heeft de aankondiging van mijn nieuwe website veel mensen nieuwsgierig gemaakt. Of was het het feit dat ik jarig was en 30 werd? Hoe dan ook, dit artikel is de hekkensluiter van deze top 5.

Ik ben heel benieuwd of je dit soort overzichtjes leuk vindt om te zien! Just let me know. Misschien kan ik het dan vaker doen.

Had jij deze 5 artikelen al gelezen?

5 Comments

 • Reply iooon 31 maart 2015 at 07:32

  Niet allemaal, maar dat is meer door mijn eigen drukte.

 • Reply janske 31 maart 2015 at 10:17

  leuk om te zien welke veel gelezen worden! 🙂

 • Reply Jess 31 maart 2015 at 12:34

  Ik vind zo’n overzicht leuk om te bekijken! Heb er een paar gemist dus ik ga even teruglezen 🙂

 • Reply Vlijtig Liesje 31 maart 2015 at 13:13

  Leuk om te zien wat populair was. Het zijn niet de posts die ik zou hebben gekozen. Zo zie je maar weer!

 • Reply Seline 31 maart 2015 at 15:18

  Leuk om te zien 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.