BEAUTY ER OP UIT GELDZAKEN LIFESTYLE

Wat is er in de aanbieding? – Week 2

5 januari 2013

Vandaag introduceer ik een blogpost die ik op wekelijkse basis wil gaan schrijven. Ik ben de laatste tijd erg into besparen en struin daarom wekelijks de nodige reclamefolders door voor interessante aanbiedingen. Tijdens mijn brainstormsessie voor nieuwe ideeën voor mijn blog dacht ik: waarom zou ik die aanbiedingen niet wekelijks met jullie delen? Natuurlijk heeft iedereen andere interesses en zullen niet alle aanbiedingen jou evenveel interesseren als ze mij doen, maar ik hoop er toch elke week de echte interessante koopjes tussenuit te vissen. Ben jij iemand die geen zin heeft om die folders zelf door te bladeren, dan krijg je hier dus in één oogopslag te zien of het de moeite loont de komende week je slag te slaan.

Ik moet nog even zoeken naar de meest geschikte dag om deze blogpost wekelijks terug te laten komen. Dat heeft ook te maken met de dag waarop de folders voor de nieuwe week beschikbaar komen. Maar ik wil vandaag alvast beginnen met een aantal aanbiedingen die ik de afgelopen dagen ben tegengekomen.

Wasmand 3,79 – Action
Het klinkt misschien wat huismutserig, maar ik word blij van een mooie wasmand of -teil. We hebben al een prima wasmand maar nog geen teil, dus die ga ik volgende week snel kopen! Geen geld toch? Aanbieding geldig van 6 t/m 12 januari.

 

NS Dagkaart 17,00 – Blokker
Ja ja, ze zijn er weer! De NS dagkaarten bij Blokker. Daarmee kan 1 persoon 1 dag onbeperkt reizen door heel Nederland. Super handig voor de praktijktrainingen van mijn studie waarvoor ik helemaal van Eindhoven naar Leiden moet reizen. Scheelt me bijna de helft 🙂 Ik heb er dus online meteen drie besteld, zodat ik zeker weet dat ik ze heb! Aanbieding geldig van 7 t/m 20 januari.

Max Factor mascara 2e gratis – Etos
Ik zweer bij de Masterpiece Max mascara van Max Factor! Ik snap alleen nooit goed wat je hebt aan een 2e gratis actie, aangezien een mascara maar een half jaar goed blijft. Maar mocht je een vriendin, zus of moeder enthousiast zien te krijgen, dan is het natuurlijk wel super voordelig! Aanbieding geldig t/m 6 januari.


Pampers 2 voor 24,99 – Kruidvat
Ik heb zelf geen kinderen, maar ik kan me voorstellen dat een luieraanbieding meer dan welkom is als je ze wel hebt. Bij Kruidvat t/m 13 januari 2 x 64 luiers (Baby-Dry of Active fit) voor 24,99 euro.

 

Hamsterweken – Albert Heijn
Het nieuwe jaar is begonnen en daarmee zijn de Hamsterweken weer van start gegaan. Dat betekent 50% korting op veel producten of het tweede artikel gratis! Zo kocht ik van de week bijvoorbeeld twee flessen Robijn black velvet voor 11 euro :-). De huidige aanbiedingen zijn geldig t/m 6 januari, maar de Hamsterweken duren als ik me niet vergis altijd drie weken.

 

Dat was het voor deze week! Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben of het gewoon leuk vinden om te lezen. Tips, opmerkingen en suggesties zijn zoals altijd meer dan welkom!

1 reactie

  • Reply Marcella 9 januari 2013 at 13:41

    Leuk overzicht! De euro-weken bij C1000 zijn ook goed, zitten mooie aanbiedingen bij!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.