BEAUTY

Vaseline Lip therapy

18 april 2012

Het zou al volop lente moeten zijn, maar als je naar buiten kijkt lijkt het daar nog allerminst op. Als je niet beter zou weten zou je zweren dat het herfst was.

Op dat soort dagen kunnen je lippen natuurlijk wel wat extra verzorging gebruiken. Een aantal weken geleden ben ik Vaseline Lip therapy gaan gebruiken. Van de vier varianten die er bestaan (original, aloe vera, cocoa butter en rosy lips) kocht ik het groene blikje in smaak aloe vera. Deze zou mijn lippen extra moeten verzachten.

Sindsdien ben ik lichtelijk verslaafd aan de balsem. Het maakt mijn lippen niet alleen heerlijk zacht, maar zorgt ook voor een gehydrateerd gevoel. Bovendien vind ik de geur heerlijk. Ik heb de andere smaakjes nog niet getest, dus mocht een van jullie daar wel ervaring mee hebben dan hoor ik graag jullie bevindingen.

De balsem brengt makkelijk aan, is licht van structuur en plakt niet. Na een hapje en drankje is hij helaas wel grotendeels verdwenen, maar door het compacte formaat van het blikje neem je ‘m makkelijk overal mee naartoe en kun je regelmatig opnieuw aanbrengen.

Vaseline Lip therapy kost 1,99 euro en is verkrijgbaar bij de drogist.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.