BEAUTY LIFESTYLE MODE SHOPLOGS

Shoplog 12/5

12 mei 2012

Vanmiddag ben ik even de stad in gegaan. Hoofdreden: de opzetborstels van Philips Sonicare, die deze week in de reclame zijn bij Kruidvat. Maar als ik dan toch naar de stad ga, kan ik net zo goed nog even verder kijken natuurlijk… Drie uur later kwam ik, moe maar voldaan, weer thuis. En dit nam ik mee!

Allereerst natuurlijk de borstels van Sonicare bij Kruidvat. Ik was blij dat ze er nog lagen! Ik betaalde 29,99 euro voor vier stuks. Aangezien bij Kruidvat deze week 1+1 gratis geldt op alle nagellak en nagelverzorging, kocht ik ook twee nagellakjes. NYC Expert Last Nail Polish in Mint Macaroon (253) en een lakje van Cartice in Salmon & Garfunkel (830).

Het lakje van NYC kost 2,99 en dat van Catrice 2,49, maar vanwege de actie heb ik uiteindelijk maar 2,74 betaald voor twee nagellakjes. Geen geld toch? Verder kocht ik nog van Catrice de allround concealer (3,49 euro) met 5 verschillende kleuren, handig! En het Prime and Fine translucent loose powder (5,49 euro), waar ik laatst positieve verhalen over heb las. Gaan we testen!

Ik had sportsokken nodig, maar vond bij Hema niet de juiste. Daar kocht ik nog wel een paar runningsokken a 3,95 euro en een sportbeha, omdat er 25 procent korting gold en ik nooit genoeg sportbeha’s kan hebben 😉 Bij H&M vond ik wel fijne sportsokken en kreeg ik het magazine mee. Gevaarlijk, want daarin vind ik vast weer de nodige items die ik moet hebben voor komende zomer.

Als laatste nog twee accessoires van V&D. Een ring met een grote zwarte bloem erop en blauwe oorbellen voor bij een jurkje dat ik over twee weken naar een bruiloft aan wil.

Op de terugweg glipte ik nog even bij AH naar binnen. Omdat manlief vanavond niet thuis is besloot ik iets makkelijks voor mezelf te halen. Het werd een maaltijdsalade met gerookte kalkoen en mango. Niet alleen makkelijk, maar ook nog eens gezond en erg lekker!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.