BEAUTY MODE SHOPPEN VIDEO

Lise’s haaraccessoires

7 november 2014

haaraccessoires

Toen Lise werd geboren, was het een van de eerste dingen die me opvielen. Ze heeft haar! Helaas vielen de meeste haren waar ze mee geboren werd na een paar maanden weer uit en had ik alsnog een vrijwel kale baby. Maar gelukkig is het sinds ze 6 maanden is goed teruggekomen. En hoe: ze heeft inmiddels een echt krullenbolletje!

Tijdens mijn zwangerschap was ik stiekem al bezig met Lise’s haaraccessoires. Zo bestelde ik haarbandjes en kreeg ik ook al wat lieve kleine speldjes tijdens mijn babyshower. Maar de laatste tijd ben ik pas echt los aan het gaan. Dat moet ook wel, want als we Lise nu niets in haar haar doen, vind ik het al snel nogal slordig zitten. Vooral bovenop haar hoofd begint het haar namelijk echt flink lang te worden!

Ik heb inmiddels een redelijke verzameling haaraccessoires voor mijn kleine meisje. De laatste tijd krijg ik ook regelmatig vragen via mijn blog, Instagram en YouTube waar ik bepaalde speldjes of haarbandjes heb gekocht. Het leek me daarom leuk een video op te nemen waarin ik alles laat zien. Bij de meeste dingen probeer ik te vertellen waar het vandaan komt en wat het (ongeveer) kost. De video kun je hieronder bekijken.

Kun je de video niet zien? Klik dan hier.

Abonneer je op mijn YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

Wat vind jij van de collectie van Lise? Draagt jouw baby ook haaraccessoires en zo ja, wat vind je haar het leukst staan?

Voor de mama’s van wat oudere meisjes heb ik trouwens nog een vraag: met wat voor soort haarelastiekjes kun je het beste hele kleine, dunne staartjes maken? Is er een bepaald merk of type dat daarin je voorkeur heeft en waarom? Ik hoor het graag in een reactie onder dit artikel!

6 Comments

 • Reply Seline 7 november 2014 at 08:06

  erg leuke haaraccessoires! Als ik een meisje had had ik dit zeker ook gedaan.. maar met 2 jongens is dat toch niet zo geschikt haha.

 • Reply Vlijtig Liesje 7 november 2014 at 11:24

  Ik vind de collectie er erg leuk uit zien. Mooi fleurig ook.

 • Reply zomersproetje 7 november 2014 at 12:14

  Erg leuk!!
  Mijn meisje heeft ook al heel wat haartjes en staartjes of een speldje in haar haar staan erg mooi.
  Ik heb verschillende speldjes van bv V&D, Lief! of Action (zie ook mijn “shoplog Action” op mijn site) Ook heb ik een paar haarbandjes bij de Kruidvat gekocht.
  Wat ik wel heel jammer vind is dat de speldjes niet blijven zitten, die van de Action gelukkig wel!! Stiekjes zijn het beste met zo’n “stofje” er om heen (hebben ze bv bij de V&D), glijdt tenminste niet uit het haar.

 • Reply Kelly 7 november 2014 at 13:25

  Over de elastiekjes… Ik gebruik loombandjes voor Loïs haar haartjes! Ze blijven (zoals je wel zou denken) niet klitten/hangen bij het uithalen. Ze blijven goed zitten en zijn goed rekbaar. Ik vind het wel een succes =)
  (ik heb trouwens je filmpje zonder geluid gezien met doorspoelen dus niet alles helemaal gehoord ;)…)

 • Reply Mieke 7 november 2014 at 14:20

  Wat een leuke spulletjes allemaal! Ik kan daar ook lekker op los gaan af en toe, met twee meiden. Zeker de jongste moet ook echt wel iets van een speltje in haar haren, anders staan haar krullen soms alle kanten op. 🙂

 • Reply Angelique 9 november 2014 at 12:53

  Dat mis ik wel echt aan het hebben van een jongetje. Ik kan geen mooie clipjes kopen! Dan maar voor mezelf haha

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.