BEAUTY

Garnier Ultra Doux Masque

16 januari 2012

Toen ik vrijdag met een vriendin sushi zat te eten, belde manlief. Of ik pasgeleden iets besteld had, want er was een wel heel vreemd pakje bezorgd… Blijkbaar had er vijf minuten daarvoor een vrouw aan de deur gestaan die van een compleet andere straat naar ons huis was gelopen, omdat ons pakje bij haar overburen was bezorgd. Snap je het nog? Nou, aan het pakje zelf heeft het niet gelegen, want de afzender Amber had heel keurig het juiste adres opgeschreven. Het was de pakjesbezorger die duidelijk last had van een vrijdag-de-dertiende-issue of ander ongemak wat ervoor zorgde dat hij in een compleet verkeerde straat mijn pakje stond uit te delen.

Anyway, mijn pakje met daarin het gewonnen haarmasker was binnen! Het werd die avond nog gezellig en daardoor behoorlijk laat, maar bij thuiskomst moest ik uiteraard even kijken. Amber was royaal aan de slag gegaan met plakband, dus erg makkelijk ging het niet open. Maar al snel vond ik een lief briefje en het felbegeerde masker van Garnier. Wat ik bijna altijd doe met beautyproducten is ruiken. Ik schroefde de dop van het potje en meteen kwam een heerlijke geur me tegemoet. Er zit avocado in, maar dat heeft volgens mij geen uitgesproken geur. Nee, het rook fris en een klein beetje zoet. Erg lekker, dus dat beloofde wat.

Zaterdag besloot ik het masker dan maar meteen te gaan testen. Mijn haar kon wel een wasbeurt gebruiken, dus dat kwam goed uit. Op de verpakking stond dat ik het masker na het wassen een paar minuten moest laten intrekken en vervolgens moest uitspoelen, wat volgens mij een vrij standaard procedure bij maskers is. Bij het uitspoelen merkte ik meteen dat mijn haar superzacht was geworden. En ook toen ik het even later met de fohn droogblies voelde het heerlijk zacht aan.

Concluderend kan ik zeggen dat het een erg fijn masker is. Ik ben het dan ook helemaal met Amber eens 🙂 Nogmaals bedankt meis!

4 Comments

 • Reply Amber Kuipers 16 januari 2012 at 00:30

  Graag gedaan en gelukkig vind je ‘m fijn!

 • Reply Annouska 16 januari 2012 at 10:49

  Klinkt als een heerlijk maskertje voor je haar..

 • Reply Ineke 24 januari 2012 at 15:07

  Ikzelf gebruik ook dit masker in afwisseling met het recovery mask van john frieda. Zo fijn product en effectief ook een heerlijke geur.

 • Reply Lnnk 27 februari 2012 at 20:21

  Klinkt als fijn spul.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.