BEAUTY LIFESTYLE REVIEW

Een Valentijnsverrassing van Lief!

14 februari 2016

verrassing

Meestal weet ik dat er een pakje komt als de postbode aanbelt. Maar soms komt het voor dat er onverwacht en geheel onaangekondigd een pakketje wordt bezorgd. En dat zijn meestal de leukste! Eind vorige week ontving ik een verrassing van Lief! Lifestyle. Met Valentijnsdag in het vooruitzicht bezorgde het merk me een leuk pakketje. Benieuwd wat erin zat? Lees dan snel verder!

Toen ik het pakje openmaakte, vond ik als eerste een envelop met daarin een kaart. Voorop stond ‘Jij bent de liefste!’ en binnenin een leuke handgeschreven (Valentijns)boodschap van een van de dames van Lief! met een bedankje voor onze fijne samenwerkingen. Altijd leuk om te lezen!

lief1

Er zaten twee cadeautjes in. Eentje was direct zichtbaar, namelijk de Lief! Wellness giftset met daarin een handcream met papaya en een soapscrub. Ik heb ze inmiddels gebruikt en ze zijn allebei enorm fijn en ruiken heerlijk!

Het tweede cadeau was ingepakt in blauw Lief!-cadeaupapier. Het voelde groot maar zacht en een beetje zwaar aan, dus ik was erg benieuwd wat erin zou zitten.

Wat bleek? Het was een grote Lief! strandlaken in prachtige zomerkleuren en een super vrolijke stevige (boodschappen)tas, helemaal in de stijl van het merk. Die twee komen zeker van pas als we van de zomer op vakantie gaan. Lise had nog geen eigen strandlaken, dus daar is ze vast en zeker heel blij mee! Ik kijk er nu al naar uit om foto’s van haar te maken als ze op het strand lekker op de handdoek zit te spelen.

lief2

M en ik pakken zelf niet overdreven uit met Valentijnsdag. We zijn gisteravond uit eten en naar de bioscoop geweest (maar daar hoeft het voor ons geen Valentijn voor te zijn). Wel maakte M vanmorgen een lief ontbijtje op bed voor me en hebben we een lekker relaxdagje met z’n drietjes voordat morgen de werkweek weer begint. Meer heb ik niet nodig!

Beide producten van Lief! Lifestyle vind je in de officiële webshop van Lief!. Momenteel zijn ze in de sale, dus extra voordelig!

De Wellness giftset kost nu €7,-
Voor het Lief! strandlaken betaal je nu €15,-

Hoe ben jij verrast op deze Valentijnsdag?

1 reactie

  • Reply Simone 15 februari 2016 at 21:39

    Wat een leuk pakket zeg!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.