BEAUTY ER OP UIT EVENTS LIFESTYLE MODE

‘Annie, hou jij m’n trolley effe vast?’

19 februari 2013

Een tijd geleden ontving ik een mail van de NS met daarin een aanbieding: treinreis incl. entree Huishoudbeurs voor 29 euro. Niet duur, dacht ik toen en ik moest gelijk aan mijn moeder denken. Zou ze dat leuk vinden? Ik was er zelf nog nooit geweest en eigenlijk wel een beetje nieuwsgierig wat dat precies zou inhouden. Dus besloot ik haar mee te vragen. Ze zei ja en gisteren was het zover.

We hebben een ontzettend leuke dag gehad. Je raakt niet uitgekeken op die beurs want hij is enorm, je kunt er shoppen, optredens en modeshows zien, eten, drinken… eigenlijk teveel om op te noemen. Misschien voel je de ‘maar’ al aankomen… Ik vond het namelijk tegelijkertijd ook een enorme drukte, ben minstens tien keer gestruikeld over trolleys van andere mensen en met de ‘rugzak op wieltjes’ die mijn moeder had meegenomen bleef ik ook regelmatig haken achter andermans benen.

Toen het aan het eind van de dag wat rustiger werd, was dat een hele verademing. Het probleem was toen alleen dat wanneer je langs een stand liep, ze je meteen aanspraken. En als je al moe bent en geen zin hebt in verkooppraatjes word je daar niet vrolijker van, kan ik je vertellen. Maar de ‘buit’ mag er wezen. Zo kocht ik wat sieraden voor een prikkie, twee hele leuke gigantische poederroze theemokken en theelichthouders in de kleur die ik voor onze woonkamer als accentkleur wil gaan gebruiken. En de Milka-aanbieding van vier producten voor 3 euro kon ik ook niet laten schieten.

Tegen zessen vonden we het mooi geweest en stapten we in de verkeerde trein, waardoor we er bijna een uur over deden om in Utrecht te komen. We hadden zin om te wokken, maar konden dat op Utrecht CS niet vinden. Toen zijn we maar doorgereisd naar Eindhoven, waar we om 20.15 dan eindelijk aten in een mijn favoriete woktentjes.

Ben jij nog nooit naar de Huishoudbeurs geweest en wil je hem een keertje bezoeken, dan zou ik dat zeker doen. Weet je echter vooraf al dat je niet zo houdt van drukte, heel veel lopen en/of ben je niet zo into huishoudelijke producten, dan zou ik ervoor kiezen lekker thuis te blijven of het geld te besteden aan een uitje dat beter aansluit op je wensen.

2 Comments

  • Reply Marcella 24 februari 2013 at 22:40

    Klinkt als een leuke dag met je moeder, ondanks de trolleys. Die dingen moeten eigenlijk verboden worden op zo’n beurs 😉

  • Reply Miranda 25 februari 2013 at 14:03

    Het is heel onhandig met zo drukte een trolley maar ideaal als je zelf gaat shoppen op zo beurs

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.