BABY VIDEO ZWANGERSCHAP

Winnen: boek ‘Buskruit met Muisjes’

26 juni 2014

Schermafbeelding 2014-06-25 om 20.22.59

Een tijdje geleden, volgens mij zo’n twee maanden inmiddels, beloofde ik jullie een giveaway wanneer ik 500 abonnees op mijn YouTube-kanaal zou hebben. Aangezien die mijlpaal nu in zicht is (yay!), leek het me wel leuk jullie nogmaals op de hoogte te stellen van deze kans om iets leuks te winnen.

Wat kun je winnen?

Als dank voor het abonneren, het trouw bekijken van mijn video’s en het reageren, verloot ik onder jullie een nieuw exemplaar van het boek ‘Buskruit met Muisjes‘, geschreven door Nina Veeneman-Dietz, Marieke Wigmans-Bremers en Noor Schutte-Kerckhoff. Het is een super leuk boek dat je kunt gebruiken als voorbereiding op je zwangerschap en bevalling, of als naslagwerk als je baby eenmaal is geboren. Het boek geeft antwoord op vragen rondom pijnbestrijding, kraamtijd, borstvoeding, babykwaaltjes en nog veel meer. Ik heb het zelf ook en vind het echt een aanrader voor iedere mommy (to be)!

Wat moet je doen?

Als je dat nog niet gedaan hebt, je abonneren op mijn YouTube-kanaal en een reactie achterlaten onder de video. Dat mag zowel onder de originele aankondigingsvideo zijn als de reminder-video hieronder. Laat ook even een reactie op deze blogpost achter met je YouTube-naam en zorg dat je een (geldig) e-mailadres invult. Zo kan ik eenvoudig checken of je geabonneerd bent en contact met je opnemen als je hebt gewonnen.

Bij de laatste check zat ik op 484 abonnees, dus het gaat niet lang meer duren tot ik de 500 heb bereikt. Zodra ik zie dat het zover is, ga ik een winnaar selecteren! Diegene krijgt persoonlijk bericht, maar ook op mijn blog en YouTube-kanaal zal ik de winnaar bekendmaken.

Veel succes!

2 Comments

 • Reply Gwen 30 juni 2014 at 16:39

  Zo, je blog ook gevonden 🙂 Onwijs leuk zeg! Vooral omdat het veel filmpjes zijn, hod ik van. Ik doe graag mee voor dit boek. YouTube naam is Gwen Zwijnenburg 🙂

  • Reply Monique 30 juni 2014 at 19:09

   Thanks Gwen! Ik vond jouw blog toevallig ook vandaag, super leuk! Vooral ook om je zwangerschap te volgen en hoe het straks gaat met twee kindjes 🙂 Leuk dat je meedoet aan de giveaway! Volgens mij nog 2 nieuwe abonnees en ik kan gaan loten.

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.