BABY PERSOONLIJK

Wat je in maart kunt verwachten

10 maart 2014

Misschien vraag je je af waarom het zo stil is hier. Daarom zal ik even uitleggen hoe dat komt. Eind februari had ik een examen gepland waarvoor ik hard aan de studie moest. In combinatie met de zorg voor Lise had ik m’n handen vol.

Toen het examen achter de rug was, was het carnaval. Daarna had ik eindelijk weer tijd voor nieuwe blog- en video-ideeën. Helaas liep ik tijdens carnaval een fikse buikgriep op, waar ik nu nog herstellende van ben. Of dat nog niet erg genoeg was, heb ik er ook nog een griepje van M overheen gekregen, dus ik snotter heel wat af.

Gelukkig gaat het steeds iets beter met me. Binnenkort kan ik dus weer aan de slag! Wat je deze maand zoal kunt verwachten?

Mijn allereerste Q&A – in een video beantwoord ik al jullie vragen! Ik heb al een aantal vragen binnengekregen, maar je mag ze nog steeds insturen. Zet ze in een reactie op deze blogpost, op Facebook of Instagram en ik neem ze mee.

Baby (3 maanden) musthaves – Iemand van jullie kwam met het goede idee om een overzicht te maken van de musthaves voor een baby van ongeveer 3 maanden oud. Daar had ik zelf nog niet aan gedacht!

Review Mustela producten – Voor Lise heb ik een shampoo en gezichtscrème van het Belgische merk Mustela besteld. Ik gebruik ze nu een aantal weken en zet op een rijtje wat ik van de producten vind!

Lise’s 4 maanden update – Ik kan het bijna niet geloven, maar mijn meisje is over iets meer dan een week alweer VIER maanden oud! Tijd dus voor een nieuwe update 🙂

Heb je nog ideeën, dan hoor ik het graag!

 

 

5 Comments

 • Reply Riz 11 maart 2014 at 07:07

  Leuk!!
  Heb je al eens verteld wat er in je ‘vluchttas’ zat? Ben benieuwd!

  • Reply Monique 11 maart 2014 at 16:42

   Bedankt voor je reactie, Riz! De inhoud van mijn vluchttas heb ik helaas niet kunnen bespreken, omdat ik 3,5 week eerder dan verwacht ging bevallen! Maar als het je het interessant lijkt kan ik er nog wel een blogpost aan wijden 🙂

 • Reply Bichou 12 maart 2014 at 16:04

  Hoi Monique en Lise,

  Sinds mijn zwangerschap kijk ik vaak op je site. Fijn om via deze weg ervaringen te zien en lezen van een andere moeder. Mijn dochter is nu 9 weken,3weken te vroeg geboren.
  Ik ben eigenlijk erg benieuwd of Lise rond haar 9 weken al een ritme had overdag m.b.t. slapen? Sliep Lise tussen haar voedingen gewoon door of huilde ze weleens? Heb jij haar die structuur aangeboden of gaf ze het zelf aan?Bij mijn dochter begint het slapen overdag al iets beter te gaan,voorheen sliep ze nauwelijks. Groetjes

  • Reply Monique 19 maart 2014 at 14:30

   Hi Bichou!

   Wat leuk om te lezen dat je veel aan mijn blog hebt 🙂 Gefeliciteerd met de geboord van je dochter!! Lise had en heeft eigenlijk geen vast ritme overdag mbt slapen. Ik kijk eigenlijk naar wat zij zelf nodig heeft en pas me daaraan aan. Dat werkt voor ons het beste. Zo kan het dat ze de ene dag slaapt van 11.00 tot 13.00 en de andere dag is ze rond die tijd meer wakker en slaapt ze ’s middags juist wat meer. Slaapt jouw dochter ’s nachts al door? Lise namelijk al vanaf 7 weken en ik denk dat ze daarom overdag wat minder slaap nodig heeft.

   Liefs

   • Reply Bichou 19 maart 2014 at 23:28

    Hoi Monique,

    Sabeau(onze dochter)slaapt ook sinds haar 6e week ’s nachts door. Ik dacht ook dat ze daarom overdag wat minder slaap nodig had. Komt allemaal goed zeggen ze ;).

    Heel veel succes met je mooie website en blog! Het is echt waardevol dat jij het wilt delen.

    Oudoe 😉 groetjes vanuit Wouw(bij Bergen op Zoom)

    Bichou

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.