BABY

Warm welkom van Love2BeMama!

25 april 2014

Zodra ik wist dat ik zwanger was van Lise kreeg ik er een geheel nieuwe interesse bij. Ik kocht tijdschriften die ik voorheen straal voorbij zou lopen, maar ook online ging er een hele nieuwe wereld voor me open. Zo ontdekte ik de site van Linda Bosscher, Love2BeMama, een website met blogs, productreviews, leuke winacties en nog veel meer.

Laatst zag ik dat Linda op zoek was naar mede-mamabloggers die partner wilden worden. Ik besloot me aan te melden en tot mijn grote verrassing ben ik geselecteerd! Als warm welkom ontving ik gisteren een heus welkomstpakket. Zo leuk!

Kom ik op Love2BeMama berichten tegen die me interessant lijken voor jullie, dan zal ik die via social media delen. Ook zal ik zo nu en dan producten ontvangen om te testen. Uiteraard doe ik daar dan op mijn blog uitgebreid verslag van!

foto

7 Comments

 • Reply Mieke 25 april 2014 at 17:22

  Love2BeMama is een erg leuk blog inderdaad. Leuk dat je partner bent geworden.
  Ga je nu ook weer meer bloggen? (vroeg zij ongeduldig, hihi)

  • Reply Monique 26 april 2014 at 00:04

   Vind ik ook! En ja, dat is wel mijn bedoeling (zei ze verontschuldigend). Het helpt dat het waarschijnlijk een hoop schrijfinspiratie zal opleveren. Dan volgen die blogs vanzelf 😉

 • Reply Marcella 29 april 2014 at 21:15

  Leuk, veel plezier!

 • Reply Esther 6 mei 2014 at 14:09

  Wat leuk dat je partner bent geworden van Love2bemama! Ik ben sinds twee weken ook een blog begonnen over het moederschap (sinds september 2013 moeder geworden). Leuk om jouw posts en videos te lezen en zien! Wellicht meld ik me ook nog wel eens aan voor Love2bemama. Voor nu zal ik jouw in ieder geval volgen!

  • Reply Monique 8 mei 2014 at 22:25

   Vind ik ook! Wat leuk dat jij ook een blog bent begonnen over het moederschap. Onze kindjes schelen dan maar heel weinig 🙂

 • Reply Nicole 7 mei 2014 at 11:30

  Leuk zeg! Kende de site nog niet…

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.