BABY MODE ZWANGERSCHAP

Verliefd op… mijn luiertas!

9 augustus 2013

DSCN1715

In een YouTube-video die ik laatst opnam, kwam mijn favoriete aankoop van de afgelopen week voorbij: de Grey Bows Yummy Mummy luiertas van Pink Lining. Zoals ik in de video beloofde, zal ik de luiertas in deze blogpost wat meer in detail laten zien en er wat extra info over geven. Overigens heb ik er totaal geen (commercieel) belang bij deze luiertas aan te prijzen of wat dan ook. Ik ben er gewoon heel enthousiast over. En ik vind het leuk om dat met jou te delen, vooral omdat ik denk dat dit merk in Nederland niet zo heel bekend is.

Zoals je ziet bestaat de buitenkant van de tas uit een crèmekleurige stof met grijze strikjes. Ik zeg wel ‘stof’, maar het lijkt of er een speciaal vuilafstotend laagje over is aangebracht. Daar is over nagedacht dus! Aan de zijkant zitten twee grijze zakjes met elastiek aan de bovenkant en aan de voorkant zit een vierkant grijs vak met daarop een cupcake. Op het klepje staat ‘Yummy Mummy’, de naam van de tassenlijn waar deze tas deel van uitmaakt. De tas heeft twee korte hengsels en een lang hengsel dat je er desgewenst af kunt halen. Maar het is wel zo makkelijk om de tas aan je kinderwagen te kunnen hangen natuurlijk.

DSCN1717

De tas opent met behulp van een rits met daarop twee ritssluitingen. Bekijken we de binnenkant, dan zien we dat deze bestaat uit een knalroze stof, het handelsmerk van Pink Lining. De rits heeft trouwens dezelfde knalroze kleur.

DSCN1722

Bekijk je de tas aan de binnenkant, dan zie je aan de ene kant twee isolerende flessenhouders. Je kunt flesjes hier warm in houden of juist koud, net wat je wilt.

DSCN1716

Aan de andere kant bevindt zich een ritsvakje met daarvoor twee luiervakken met elastiek aan de bovenkant. Hierin kun je een hoop luiers kwijt! In het rechter luiervak zit ook nog een vakje voor een pen en een koordje om je sleutelbos aan te bevestigen. Handig, want dan raak je hem niet kwijt wanneer de tas erg vol zit!

DSCN1720DSCN1719

In de tas zitten drie losse elementen. Allereerst een verschoningsmatje. Aan de ene zijde is dit effen wit met in het midden het merk ‘Pink Lining’ erop gedrukt. Aan de andere kant staat het vol met kleine cupcakes. Wie wil daar nou niet op verschoond worden?

Het tweede losse element is een doorzichtig plastic hoesje, eveneens versierd met cupcakes. Hierin kun je dingen stoppen die niet mogen lekken, denk aan vochtige doekjes of een tube zalf, of die juist droog moeten blijven. Handig!

En last but not least: een spiegeltje dat je eveneens met een haakje in de tas kunt vastmaken. Zo kun je af en toe even checken of je er, net als je luiertas, nog wel hip bij loopt!

DSCN1732Ik denk dat ik niet nog eens hoef te benadrukken hoe blij ik ben met deze aankoop 🙂 Mijn tas is afkomstig van de webshop ‘Ikbenzomooi.nl’ en kost 89,95 euro. Niet goedkoop, maar in vergelijking met andere luiertassen ook zeker niet duur. Neem ook eens een kijkje op de website van Pink Lining zelf.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.