BABY ZWANGERSCHAP

Tijd voor een update… Dit is Lise!

15 januari 2014

Voor degenen die geabonneerd zijn op mijn YouTube-kanaal is het al lang geen nieuws meer, maar hier op mijn blog heb ik het nog niet eens aangekondigd: ik ben mama! Op 19 november 2013 is onze dochter Lise geboren. Ik was op dat moment pas 36 weken en 3 dagen zwanger. Vandaar dus dat er na de blogpost van 35 weken geen nieuwe meer verschenen is!

lise

Lise is een hele lieve, tevreden baby. Hoewel ze dus iets te vroeg geboren is, woog ze bij haar geboorte 2930 gram. Sindsdien is ze ook al goed aangekomen en gegroeid. Op 23 december ben ik bij het consultatiebureau geweest en woog ze al 4000 gram! We zijn super gelukkig met haar en verbazen ons hoe snel ze groeit en verandert.

Ik heb sinds Lises geboorte al een aantal video’s opgenomen. Ik zal de belangrijkste hieronder even linken, mocht je ze nog niet gezien hebben. Verder ben ik van plan weer regelmatig nieuwe video’s op te nemen en blogposts te schrijven. Natuurlijk over Lise en haar ontwikkeling, maar ook over andere onderwerpen. Mocht je suggesties hebben voor nieuwe video’s en/of blogposts, laat dan even een reactie achter!

Tot snel! X

 

 

Lees ook:

Lise’s 2 maanden update
Lise’s 3 maanden update
Lise’s 4 maanden update
Lise’s 5 maanden update
Lise’s 6 maanden update
Lise’s 7 maanden update
Lise’s 8 maanden update
Lise’s 9 maanden update
Lise’s 10 maanden update
Lise’s 11 maanden update
Lise’s 12 maanden update
Lise’s 13 maanden update
Lise’s 14 maanden update
Lise’s 15 maanden update
Lise’s 16 maanden update
Lise’s 17 maanden update
Lise’s 18 maanden update
Lise’s 19 en 20 maanden update
Lise’s 20 en 21 maanden update
Lise’s 22 en 23 maanden update

4 Comments

 • Reply Charlotje 13 februari 2014 at 10:44

  Na een lange tijd kijk ik weer op je blog en wat een leuke foto’s van Lise. Mag ik je toevoegen op Instagram? Mijn naam is daar: lcadjsngs
  Liefs,
  Charlotje (van brabbels)

  • Reply Monique 13 februari 2014 at 11:06

   Hee meis, wat leuk dat je even komt kijken! Natuurlijk mag je me toevoegen op Instagram. Ik heet daar @moonoloog 🙂

 • Reply Susanne 21 november 2014 at 08:49

  Ik heb sinds kort je blog ontdekt en vind het zo leuk om te lezen! Ik ben dus even met terugwerkende kracht rond gaan neuzen 🙂
  Heb net naar je bevallingsverhaal geluisterd, wat een verrassing zal dat geweest zijn! En volgens mij zijn we in hetzelfde ziekenhuis bevallen, als ik je zo hoor over de kraamsuites. Ik op kamer 10, dat vergeet ik nooit meer, haha.

  • Reply Monique 23 november 2014 at 23:24

   Susanne! Wat een ontzettend lieve en leuke reactie! Het was inderdaad een hele verrassing ja, die vroege bevalling. En in hetzelfde ziekenhuis ja? Dat is wel super toevallig! Fijn zijn ze he, die kraamsuites?

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.